Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogy rendszerezitek a babaruhá...

Hogy rendszerezitek a babaruhákat a szekrényben?

Figyelt kérdés

Vettünk egy szekrényt külön a kicsi ruháinak.Már ki is mostam őket,de nem tudom hogy pakoljak el.

Akasztós,polcos és fiókos része van.

2013. júl. 18. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez tényleg ennyire fontos? Tiedbe hogy vannak a ruhák? Valahogy úgy.
2013. júl. 18. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy polcon a bodyk, egy polcon a Rugik, egy polcon a napozók, egy polcon a nadrágok, kardigánok, kantáros gatyók.

Az akasztós részt a fiamnál nem használjuk, csak a lányomnál a ruháknak.

2013. júl. 18. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk is ilyesmi felosztású van.

1. Takarók, plédek

2. bodyk

3. rugik, napozók

4. nacik, hálózsákok, felsők, pulcsik

Fiókos

1. zoknik, harisnyák

2 textil pelusok

3. papírjai

Akasztós:

Mi ide vettünk egy sínre akaszthatós textil polcot:

Sapik, szakálkák, törölközők, lepedők

Alul későbbre való ruhák, légzésfigyelő doboz, pelenkázó táska.

Van még egy komód, abba : gyógyszerek, popsitörlők, fürdetők és ápoló szerek, cumis üvegek ilyesmik.

2013. júl. 18. 19:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen fontos.Szerintem azért a saját és a baba ruhák közt van némi külömbség.

A többi választ köszönöm!

2013. júl. 18. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö

Ugy ahogy neked szimpatikus babáknak ,kislányomnak csak fiokos szekrénye volt elöször ,és aba voltak a bady,rugi,napozok.

Most már szekrénye van aban vanak a tavaszi kabátjai ,pörgös hosszu ruhái felakasztva ,egyik polcon nadrág ,polo,kardigán,másik polcon a háloing ,pizsama ,egy másikon meg bugyi zokni van

2013. júl. 19. 07:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk van kislány és kisfiú egy közös szekrényük van:

Akasztós: Főleg a kislányom ruhái meg pár darab kising a fiúnak. Fölötte polcon, ágyneműhuzat, lepedő, hálózsák, stb.. Alatta babakocsi tartozékok, stb...

Fiókok: 1. sapik, kendők, stb. 2. lányomnak bugyi, zokni, harisnya, fürdőruha. 3. Fiamnak. zoknik, alsók(bár ez még nem kell), harisnyák, fürdőgatya.

Polcos:1. kabátok, overálok, mellények.

2. Fiam pulcsijai, nadrágjai.

3. Fiam bodyjai, polói, hosszúujjú felsőjei, rugijai.

4. Lányom polói, hosszúujjú polói, nadrágjai

5. Lányom pulcsijai, szoknyái, rövidnacijai, pizsijei

6. Takarók, plédek, hordozókendők, stb..

Azt tudni kell hogy nagy mély szekrényünk van és hepciás vagyok a ruhákra, minden méret szerint van bent, ami a legkisebb az van felül, így a lehető legjobban ki tudom küszöbölni, hogy ne vegyünk fel egy ruhát, mert mikor megtalálom, már kicsi.. :S Sőt könnyebb is kivenni, ha már kinőttük. Kb havonta átnézem az össszeset, hogy mi az, ami már kicsi. Persze 2 perc alatt megvagyok így vele. :) Bár én imádom pakilászni, mosni, hajtogatni a kis ruhákat! :D :d Lehet kicsit túlzásba is viszem! Ez van! :)

2013. júl. 20. 00:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia utolsó! Az 3. vagyok!

Én is méret szerint teszem őket. Az aktuális méret elől és azon belül is két oszlop. Újak és használtak.

Én is nagyon szeretem így pakolászni :)

2013. júl. 20. 11:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Én is méret szerint akarnám,csak a használtak közül nem minden van cimke és mivel használt így vagy úgy nyúlott kicsit.Sőt,hiába van benn a cimke és zsír újnak néz ki mégse egyforma valahogy.

Bepakoltam őket de nem végleges mert még van a szekrényben ami nem marad ott.Valahogy csak elférnek a szekrényben. :-D

2013. júl. 20. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Komolyan nem értem.... van egy kérdés: leírom mi hol van,maga a választ...és lepontoznak.
2013. júl. 20. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Én nem nézem a cimkéket a méreteknél, hanem egymáshoz rakom a ruhákat. Hosszú ujjú dolgoknál az ujjuk távolságát nézem, nagdrágoknál a belső szárhosszt, bodyknál meg a váll-ülep távolságot. :) Egyáltalán nem mérvadó sajnos a méret sem... o.O Néha annyira eltérnek...

2013. júl. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!