Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért festi magát a KISS...

Miért festi magát a KISS együttes?

Figyelt kérdés

Elvileg sátánista zenekar?!!

Mert tényleg úgy néznek így ki..

Vélemények???

2017. máj. 28. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a stílusuk, nekikm ez egy plusz ad, biztosan felismered őket.

Nem vagyok nagy KISS fan, de nekem tetszik, hogy ilyesformán is hangot adnak a személyiségüknek.

Mellesleg minden második bandát sátánistának neveznek, szóval erre nem alapoznék.

2017. máj. 28. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez kell a színpadi personájukhoz.

Dee Snidernek ez kellett: [link]

A Judas Priestnek ez kellett: [link]

Az AC/DC-nek ez kellett: [link]

A Lordinak meg ez kell: [link]

Ez egy műsor. Egy kép, amit a publikum felé sugároznak, nem pedig személyes meggyőződés. Így csinálnak márkát a nevükből.

2017. máj. 28. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem sátánisták. Hallottál már valaha egyetlen egy Kiss dalt is? A zenéik nagy része arról szól, hogy "azért vagyok, hogy szeresselek, bébi", meg "bébi, hadd ne térdeljek le, gyere és szeress, aah bébi". :'D
2017. máj. 28. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő válasza stimmel, de akkor még egy fontos plusz: polgárpukkasztás. Semmiképpen nem sátánisták.

OFF

Sőt, fun fact - a legtöbb sátánistának tűnő, akár magáról a Sátánról éneklő black metál zenekar sem valóban sátánista. A hangulat, a teátrális megjelenés és a már említett lázadás miatt használják a corpse paintet, amit valószínűleg a KISS is inspirált.

Ha meg már sátánizmus, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon könnyedén dobálóznak ezzel a kifejezéssel az emberek úgy, hogy igazából a sátánizmusról csak hallottak. Tudom, mert én magam is ugyanezt csináltam úgy 12-14 éves koromban és nem voltam hajlandó még a Lordit se meghallgatni. Azóta se vagyok sátánista, de legalább utánaolvastam a dolgoknak.

/OFF

2017. máj. 28. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
(Meg a harmadik válasza is stimmel, csak egyszerre írtunk. Igen, tetű lassan írok, de főleg lassan fogalmazok. :D )
2017. máj. 28. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Most van európában turnéjuk eddig mindenhol voltak ide mért nem jönnek soha?!! 😳😢😢
2017. jún. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!