Miért festi magát a KISS együttes?
Elvileg sátánista zenekar?!!
Mert tényleg úgy néznek így ki..
Vélemények???
Ilyen a stílusuk, nekikm ez egy plusz ad, biztosan felismered őket.
Nem vagyok nagy KISS fan, de nekem tetszik, hogy ilyesformán is hangot adnak a személyiségüknek.
Mellesleg minden második bandát sátánistának neveznek, szóval erre nem alapoznék.
Az első kettő válasza stimmel, de akkor még egy fontos plusz: polgárpukkasztás. Semmiképpen nem sátánisták.
OFF
Sőt, fun fact - a legtöbb sátánistának tűnő, akár magáról a Sátánról éneklő black metál zenekar sem valóban sátánista. A hangulat, a teátrális megjelenés és a már említett lázadás miatt használják a corpse paintet, amit valószínűleg a KISS is inspirált.
Ha meg már sátánizmus, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon könnyedén dobálóznak ezzel a kifejezéssel az emberek úgy, hogy igazából a sátánizmusról csak hallottak. Tudom, mert én magam is ugyanezt csináltam úgy 12-14 éves koromban és nem voltam hajlandó még a Lordit se meghallgatni. Azóta se vagyok sátánista, de legalább utánaolvastam a dolgoknak.
/OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!