Olyan előadók, akiknek vidám a zenéje?
Magyarok közül a Depresszió, Burnout és a Csakazértis zenéi ha nem is kifejezetten vidámak, de pozitív szövegeik vannak.
Ami viszont elsőre eszembe jutott: Amaranthe! Zseniálisak lemezen és élőben is, ha nem olyan hangom lenne amilyen, akkor legszívesebben fülig érő szájjal énekelném a dalaikat. A teljes Massive Addictive és Maximalism album jó hangulatú.
Esetleg hallgass bele ilyen folkos dolgokba, Korpiklaani, Alestorm jó bulizós zenék, még ha a szövegek gyakran komolytalanok is.
Nem tudom elektronikus zenével hogy állsz, de ha nem vagy ellene, ajánlom ezt a számot: https://www.youtube.com/watch?v=hPokJFyUq1s Én emellett a dal mellett nem tudom magam rosszul érezni. :D
Ha meg az első válaszoló által írt Korpiklaani, meg Alestorm bejött, tudom még javallani a Flogging Molly-t, meg úgy igaziból a legtöbb folk-rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!