Szerinted melyik zenei stílusban vannak olyan előadók akiknek a szövegeikbe a legtöbb mondanivaló található?
Például a rapp zenében találtam sok olyan zenészt akiknek a szövegeikben tényleg van mondanivaló. Melyik stílusban vannak még értelmes szövegű művészek? : D
Légyszíves küldj be linket is. : ) Bár nem muszáj.
goth-dark és ambient zenék, de hát ez az ízlésedtől függ, meg a lelkivilágodtól, mert ha pölö a halálról akarsz elmélkedni, akkor az tökéletes. Nekem az Ashram nevű zenekar az egyik kedvencem (habár már nem vagyok goth), azt tudom ajánlani, ha szereted a lassú, bánatos hegedű-cselló-zongora kombót.
hmmm... igen, a rapben sok olyan előadó alkot, akiknek fontos mondanivalója van. De azért nem mindenki, pl. az ilyen ogli g, 50 cent az nem erről szól:) De a magyar rapperek naygon jól nyomják, meg néhány nemzetközi is.
Háát a rágógumipopban ne számíts ilyesmire:D
Tényleg valószínűleg a rock műfajokban dolgozik a legtöbb olyan dalszövegíró, akinek van mondanivalója. Magyarországon ilyen például Ákos, a Depresszó, a Tankcsapda, most így hirtelen ennyi, de nagyon sokan vannk még.
De a klasszikus zenében is van rengeteg olyan alkotó, akik nagyon jól meg tutdják értetni magukat akár szöveg nélkül is, csak figyelni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!