Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Twenty One Pilots (TOP)...

A Twenty One Pilots (TOP) miért alternatív rock?

Figyelt kérdés

Miért rock egyáltalán? Jó hogy van benne dob, de itt ki is merült a hangszerek listája (néha egy kicsi basszus van benne talán).

Megnéztem pár koncertet és alig énekel valamit az énekes, még azt is csak motyogja, amit az eredeti számban énekel. Minden szám egy nagy auto-tune, ha az énekesnek nincs hangja, miért énekel? Vagy miért nem jár énektanárhoz? Így én is tudnék jó számokat csinálni.

2017. máj. 10. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Ironikusnak érzem, hogy a zenei tudást meg komplexitást helyezed szembe az amúgy szerintem is jogtalan műfaji besorolással, holott az alternatív rock egyik, ha nem a legjelentősebb elődje a punk rock volt, ahol szintén pont nem volt jellemző a jó hang, énektanár, összetett hangszerelés, stb...

Döntsd el, hogy mit akarsz kérdezni. Ha azt, hogy miért sorolják be őket egy olyan műfajba, amibe valónak nem érzed őket, akkor azt fejtsd ki, hogy szerinted miért nem passzol a besorolás, ha meg csak arról akarsz írni, hogy mennyire sz#rnak tartod a zenéjüket, akkor ne keverd bele teljesen feleslegesen a műfaj témát.

2017. máj. 10. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Én a kérdés második feléhez szeretnék véleményt fűzni. Először is, nagyon nevetek. Alig énekel? Motyog? Most komolyan? Kíváncsi lennék rá hogy milyen koncertet láttál mert motyogni még nem igen hallottam :D Ha szerinted nincs hangja vagy tele van minden számuk auto-tune-nal nézz meg egy pár videót ahol csak Tyler és az ukuleléje van.. Most jutott eszembe a hangszeres rész. Ha magához a rockhoz tartozó hangszerekre gondoltál megértem, de amúgy elég sok hangszert használnak.
2017. máj. 20. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig a második vagyok. Egyébként az alternatív rock csak kis részét teszi ki magának a bandának mivel rengeteg műfajba tartozik. pl. alternatív hip-hop, electropop, indie pop, rap, reggae, pop rock, schizophrenic pop

Igazából maga Tyler sem tudja a műfajukat.Ezt mondta az egyik interjúban(remélem tudsz angolul :D) :"There was a lot of pressure to find a genre and stick to it," says Joseph. "People would tell me all the time, 'You can't be all things to everyone.' I would say, 'I'm not trying to be! I'm being what I want to be for myself.'"

2017. máj. 20. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerű erre a válasz... nem rock xD nálam az a valami nem tartozik a rock kategóriába
2017. júl. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!