nem kell foglalkozni vele, én 16-17 éves koromig csak metált hallgattam és szép lassan ahogy telt az idő mára már minden műfajból szeretem a jó zenét, persze az is lehet hogy te megmaradsz egy műfajnál, de kit érdekel? mindenki hallgasson azt amit akar
2017. máj. 9. 07:18
2/8 anonim válasza:
Nem baj, főleg 14 évesen. :)
Idővel majd fejlődik az ízlésed és akkor már kevésbé fog a műfaj számítani. De addig nem kell erőltetni semmit, csak megutálod.
2017. máj. 9. 07:28
3/8 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de tény, hogy szélesebb zenei ízlés szélesebb érdeklődésre utal, az meg nyitottabb és adaptívabb személyiségre. Jó, hogy ezen elgondolkoztál, noha lehet, hogy igazán csak évek múlva fogod ennek a gyümölcsét "learatni". Csak azért ne hallgass más zenét is, mert azt mondják. Viszont amit tehetsz, hogy egyszerűen légy figyelmes, járj nyitott füllel, szemmel a világban, - nem csak zeneileg, hanem általában értem -
hogy ne szűkülj esetleg be. Ez most amúgy is egy ilyen időszak, hajlamos az ember egy stílusra ráállni.
2017. máj. 9. 07:54
4/8 anonim válasza:
Nem baj, később úgyis meg fogsz szeretni más zenéket is.
2017. máj. 9. 07:54
5/8 anonim válasza:
Majd később rákapsz másokra is, csak maradj nyitott, adj esélyt más műfajoknak is. Ugyanilyen voltam 14-15 évesen.
2017. máj. 9. 12:18
6/8 anonim válasza:
Én 23 évesen is ilyen vagyok, csak mondjuk egy műfajon belül sok stílust felfedeztem zenetörténeti oldalról is. Attól függ, te milyen műfajt hallgatsz, mert van olyan, ami nagyon kiterjedt és változatos önmagában is, meg van olyan is, ami eléggé egy kaptafára megy.
2017. máj. 9. 13:54
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. máj. 9. 14:33
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó: én is olyat hallgatok, ami önmagában is változatos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!