Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Effektkör nélküli fullcsöves...

Effektkör nélküli fullcsöves erősítőn hogyan emelhető ki a gitárszóló, úgy hogy hangosabb legyen?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 10. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tehát mindenki rosszul tudja, és mindenki aki előfok elé köt boostert, az csak azt hallucinálja hogy hangosabb? És közben nem is lesz hangosabb? :D

Értem...

Nem kell szakszavakkal példálózni (főleg attól hogy angolul írod le még nem fog szakmaibban hangzani :D)

Fogok egy erősítőt, ha elé kötök egy boostert, akármit... ami felerősíti a jelet, akkor az rohadtul de hangosabb lesz. Igen, ha annnyit erősít akkor 2-szer, vagy 3-szor hangosabb, igen. Ezt valószínűleg csak pár tízezer gitáros gondolja így, de TE... Itt.. megmagyarázod nekünk hogy nem lesz hangosabb, és nem tudunk szólót kiemelni egy boosterrel.

még párszor leírod lehet meggyőzöl hogy 10 éve haluzok, és sose voltak hangosabbak a szólóim.. :(

2017. ápr. 15. 14:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor áll az 1 millió forintos ajanlat?

Youtubeon megörökítve a kísérletet és a pénzátadást/bocsánat kérést?

2017. ápr. 15. 15:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Kétszer hangosabb szólóhangszínért jár az 1 millió forint, de most bejött a 3szoros is, az legyen 10 millió forint.
2017. ápr. 15. 15:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen! mert egy hülyegyerek internethuszárnak aki gyakorikérdéseken okoskodik névtelenül, valószínűleg van 10, de akár csak felesleges 1 millió forintja is erre :D

Valószínű.

Ha nem is anyagilag, de a szegénységi bizonyítványod már megvan :S

A youtubebbal kapcsolatban meg adok egy tippet, ha nem töltök fel semmilyen videót, szerintem találsz párszázat ami erről szól... :DD

2017. ápr. 15. 16:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor ezt vehetem úgy, hogy beijedtél?
2017. ápr. 15. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket beszélsz, fogd már fel, olyan mintha azt kérnéd bizonyítsam be hogy le tudok fogni egy C-dúrt, és adsz 10 millió forintot. Hát ha vagy ennyire hülye, gyere, eljössz a stúdiómba, megmutatom hogy kell booster pedállal boostolni :DD (nem nehéz..) és adj 10 milliót. Nincs ezzel semmi bajom.

Csak egyrészt nem fogsz eljönni, másrészt meg nincs 10 millód. Akinek van, az nem szokott számítógép előtt baromságokkal idegesíteni másokat. Ha erre te vagy példa hogy mégis létezik ilyet, és van erre pénzed, várom.

2017. ápr. 15. 16:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Én benne vagyok.

Hol van ez a stúdió, melyik város?

A próba előtt írunk egy szerződést, ha gondolod lehet ügyvéd előtt is.

2017. ápr. 15. 16:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Szeged. Én hozom az ügyvédet, rendben ;) Ismerős, legalább nem kell ügyvédi díjt fizetnünk neki. Küldesz privátban telefonszámot vagy mail címet, és egyeztethetünk, hogy mit hogyan.

De amúgy meddig fogod még ezt húzni? Nem lenne egyszerűbb beismerni hogy tévedtél, miután itt is többen leszóltunk hogy hülyeséget írsz, és te egyedül írod ezt?

Mert egyértelmű hogy itt trollkodsz csak és közben pontosan tudod hogy nincs igazad, és baromságot írsz. :D

2017. ápr. 15. 16:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nem húzok semmit, és főleg nem fogok beismerni semmit, 15 éve gitározom, számtalan erősítőm, pedálom és gitárom volt már, tökéletesen tudom mit beszélek.

Ha egy torzított hagszínt előről boostolsz (legyen az eq, booster, overdrive, vagy akármi) az maximum torzabb és kompresszáltabb lesz. Hangosodni max akkor fog, ha alapból közepes torzítás volt, de akkor is csak max 10-20%-ot.

Egész egyszerűen azért, mert a torzítás így működik, ez az alapelve, hogy addig erősíted a jelet, amíg túl nem vezérled és nem tud tovább hangosodni, hanem torzítani kezd. Ezen te boostolhatsz akármennyit a bemenet előtt fizikailag lehetetlen, hogy hangosabb legyen.

Ehhet képest Te azt állítod akárhányszorosára lehet hangosítani a torz hangszínt, akár háromszorosára is, és lehülyézel engem.

Ezek után az a minimum, hogy akkor belemegyek a játékba és alaposan megalázlak egy nyilvános bocsánat kéréssel a részedről, a pénzemet meg nem kell féltenem, ugyanis a fizika törvényei ritkán változnak meg egyik pillanatról a másikra.

Szeged nekem eléggé kiesik, budapesti vagyok, de benne vagyok a dologban, ennyit megér nekem.

Addig megírhatnád itt, hogy milyen eszközökön kívánod megcsinálni a kísérletet (gitár, booster, erősítő), úgy fair, ha te biztosítod az eszközöket.

Privátban küldök elérhetőséget.

Egy kis olvasnivaló a témában, egy szakmai fórumon is felmerült a téma nemrég (természetesen ez is engem igazol):

[link]

Persze, ha itt mégis elismered a tévedésed és itt bocsánatot kérsz, akkor megkíméllek a jóval nyilvánosabb youtube-os megaláztatástól, de ha szeretnéd állok elébe.

2017. ápr. 15. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Továbbra is várom a visszajelzésed a pontos részletekkel, mert eddig csak lapítás van.
2017. ápr. 15. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!