Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehetek olyan jó...

Hogyan lehetek olyan jó gitáros mint Synyster Gates?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan gitárszólókat és riffeket eljátszani mint Synyster Gates. Gondolom sok év munkája kell hozzá, de mégis hol kezdjem és mik a lépések, hogy olyan gyorsan tudjak játszani? Synyter Gates(Brian Haner) az Avenged Sevenfold szólógitárosa.

2016. aug. 9. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az elején kezdd.
2016. aug. 10. 15:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de légyszives leírná valaki, hogy milyen lépéseket kell megtennem ahhoz, hogy tudjak egyáltalán gitározni és szólózni. Lehet a 0-ról is írni a lépéseket. Előre is köszönöm.
2016. aug. 10. 20:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyébkémt azt hiszem elég korrekt kérdést tettem fel szóval, nem a kötekedésedre voltam kíváncsi.
2016. aug. 10. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés, de ha a Googleba nem tudood beírni, hogy gitározás kezdőknek vagy alapok akkor mit vársz? Tartás, pengetés, akkordok, skálák aztán az egyéb technikák mint pl. HammerOn/PullOff stb.
2016. aug. 10. 20:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy nem tudom beírni google-ba? Mit várok? Én kérek elnézést, azt hittem, hogy arra való ez az oldal, hogy kérdéseket tegyek fel.
2016. aug. 11. 20:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként a legátlagosabb választ adtad. Kezdjek skálákat tanulni, de milyen skálá-val/kkal kezdjem?
2016. aug. 11. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlással, gyakorlással, gyakorlással.

Kezdésnek pl pentaton és modális skálák.

2016. aug. 12. 08:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez már segítség!:D Gyakorolni gyakorlok, de csak egyszerűbb riffeket(Smoke on the water, Seven nation army, Sleep now in the fire, One, Am I evil, Iron man már egész jól megy). Váltott pengetést, hogy tudom gyakorolni? Elég ha csak egy húron való gyors pengetésnél pengetek fel-le, és ha a következő húr irányába? Vagy máskor is kell?
2016. aug. 12. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:

metronómra gyakorolj, állíts be egy olyan tempót amibe 10-15 hangot ki tudsz pengetni hiba nélkül folyamatosan

mondjuk egy jó 50es, vagy 30as jó lesz, baromi lassú, de az elején ez van..az is jó ha beülsz a TV elé és úgy gyakorlod, ha nagyon unod, de figyelj a pontosságra, az nagyon fontos

2016. aug. 30. 17:04
 10/13 anonim ***** válasza:
a pengető tartás az nehéz ügy, nemtom elmagyarázni, videóról kéne nézned esetleg
2016. aug. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!