Hogyan lehetek olyan jó gitáros mint Synyster Gates?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan gitárszólókat és riffeket eljátszani mint Synyster Gates. Gondolom sok év munkája kell hozzá, de mégis hol kezdjem és mik a lépések, hogy olyan gyorsan tudjak játszani? Synyter Gates(Brian Haner) az Avenged Sevenfold szólógitárosa.2016. aug. 9. 21:17
11/13 A kérdező kommentje:
És a váltva pengessek fel-le vagy csak le/fel vagy van vmi kulonleges pengetesi mimta? Láttam, hogy kicsit közelít a pengetési stílusa Marty Friedmanhoz(persze azert kozel nem olyan), igazából én is úgy érzem, hogy a pengetés nehezebb számomra, mivel a balkezem addig nem tudja normalisan tenni amit kell. Én úgy érzem h nekem az átlagos pengetés mód felel meg a legjobban csak a pengetőn a hüvelykujjam merőlegesen tartom, a mutató és középső ujjamata pedig majdnem függőlegesen. Köszönöm az utolsó két választ. És remélem tudtok segíteni ebben a kérdésemben is.:)
2016. aug. 31. 17:32
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként mostanában a Seek and destroyt gyakorlom és kb a feléig tudom, persze nem teljes gyorsasággal.
2016. aug. 31. 17:34
13/13 anonim válasza:
Ha gyorsan akarsz megtanulni játszani figyelj a le-fel pengetésre. Az is fontos hogy lassan kezdj gyakorolni és néhányszor játssz olyan lassan ahogy csak tudod. Vagyis én a Thunderetruckot meg a M.I.A. akusztikus szólóját így tanultam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!