Hogyan kezdjek neki a zeneelmélet megtanulásának?
Figyelt kérdés
Annyi alapismeretem van, hogy tudom a hangokat meg nagyjából ismerem a hangnemeket, de komolyabban nem. Imádom a zenét, viszont én sosem tudtam úgy megtanulni valamit, hogy bemagoltam. Tehát az a kérdésem, hogy hogyan kéne neki állnom illetve honnan tanuljam? :)2017. ápr. 6. 20:31
1/2 veterán vas válasza:
"sosem tudtam úgy megtanulni valamit, hogy bemagoltam" :(
Pedig az alapok elsajátítása csak úgy megy, hogy leülök elolvasom, értelmezem, memorizálom.
/többek között, a zeneelméletben is/
2/2 anonim válasza:
hol laksz? Győrben tudok egy nagyon jó zeneelmélet tanárt, de talán online is képes vagy megérteni önerődből valahogy. Sok anyaga van neten, de mindenképp hasznosabb ha beiratkozol egy tanárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!