Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen népszerű az AK26?

Miért ilyen népszerű az AK26?

Figyelt kérdés

Hogyan lett ennyire népszerű egy semmitmondó tartalommal, zeneileg nulla valami népszerű?

Mi benne a jó? Nem bántásból kérdezem, de mikor lesz ez zeneileg/dalszövegileg akármikor jobb egy Eminem-nél, vagy egy Metallicánál?

És a hallgatására miért hiszi mindenki azt, hogy hatalmas gengszter lett belőle?

2017. ápr. 6. 15:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egyébként AK26. Te szoktad szidni az ő zenei ízlésüket?
2017. ápr. 23. 11:18
 22/29 A kérdező kommentje:

Csak akkor, ha ők szidják az enyémet.

Az AK26 tagjait (nem tudom a nevüket) nem is utálom, inkább Mr. Bustát és a többi RTM-est, de az AK-t se szeretem.

2017. ápr. 23. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik te se fogod az ő zeneiket szudni de ok se a tied. Es ha szidjak a zened attol meg nem az eloadot kell utalni.
2017. ápr. 23. 12:09
 24/29 $$$$$ ***** válasza:

Ne foglalkozz velük és kész.

Egyébkent az AK -sok : Hiro (Molnár Miklos), Giajjenno (Molnár Ádám ) .

Hát most figyelj mondom minden zenei ízlés kérdése. Ami szerintem úgy jó ha mindenkinek sajátos. Egyébként én mindenkit bírok az RTM- ből . De a legjobban az AK-t . Na meg mostanában Dmien-t :D . Mr.Busta-nak meg van olyan zenéje amit nagyon bírok meg olyan is van amit nem anyira.... De szerintem ha valaki ráakar eröltetni valakire valamilyen zenét az bolond....

Én is mindig mutogatom padtársamnak az AK-kat. Mimdig mondja hogy nem rossz de ő nem az ilyeneket szereti. És én ezt elfogadom. És ő is mutatja az ő zenéit amiket meg én nem szeretek anyira és ő meg ezt fogadja el. Ugyanakkor másik padtársam (3-as padok vannak) szereti az AK-t . Nem anyira mint én de ő is inkább Rap-eket halgat tehát ha lyukas óra van vagy valami akkor vele el tudunk beszélgetni az AK-ról vagy akármiről XD

2017. ápr. 23. 12:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Igen az a baj ha valakire ráeröltetik a zenet es csak azert halgatja mert a masik azt akarja az nem mas mint a divathalgató. Amiből minden zenei műfajban van nem keves. Ezzel nem azt mondom, hogy mind az sőt csak azt, hogy vannak. De ha hazamegy és bekapcsolja a zenéjüket vagy videókat néz amiben benne vannak mert érdekli az már biztos nem divathalgató.
2017. ápr. 23. 12:58
 26/29 A kérdező kommentje:
Meg az is, hogy belép az osztályba, majd a kellemes csendet egyből átváltja a TELEFONJÁRÓL egy ilyen RTM-es cuccra...
2017. ápr. 23. 13:17
 27/29 $$$$$ ***** válasza:
Hat ez nalunk is igy van de engem nem zavar. Mindig az tol zenét akinél hangfal van XD
2017. ápr. 23. 16:20
 28/29 anonim ***** válasza:
De ne mejred szidni
2017. ápr. 29. 12:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem ismered őket de azt tudod, hogy semmi mondó tartalmat gyártanak. :D

Számomra pl egy Metallica felér egy kínzással.

Nem a te ízlésed ilyen egyszerű.

2017. jún. 20. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!