Miért ilyen népszerű az AK26?
Hogyan lett ennyire népszerű egy semmitmondó tartalommal, zeneileg nulla valami népszerű?
Mi benne a jó? Nem bántásból kérdezem, de mikor lesz ez zeneileg/dalszövegileg akármikor jobb egy Eminem-nél, vagy egy Metallicánál?
És a hallgatására miért hiszi mindenki azt, hogy hatalmas gengszter lett belőle?
Kedves kerdező. Ugyan jó zenéket csinalnak
És nem semmit mondó a tartalmuk. Minden zenéjük egyedi és nagyon jó! Én pl:imádok a bajnokra vagy az utolső ütemre edzeni. De igazából mimden számukat szeretem.Én pl egy Metallicát meg se tudok halgatni mert nem értem hogy mit lehet benne szeretni....
Mégse írom ki hogy ilyen s*zar meg olyan s*zar . Ki mit szeret ;) . Ja és kedves 3-as az AK -sok a Magyarországi surányban laknak nem a Szlovákiaiban ;) .Tudom hogy mindenki azt hiszi hogy a szlovákiaiban meg hogy a wikipédia is azt írja de egyszer egy kérdez felelekes videójukban tisztázták . És elmondták hogy a Magyarországi Surányban laknak ;) .
Már nem azért, de ha az AK26-os kemény gengszterek szétszidhatnak minden zenét, miért esik nekik zokon, ha valaki leszidja az ő zenéjüket?
Ezt a logikát basszuskulcs...
Ember tudod mit jelent a gengszter?
Amit most mondtal az meg értelmetlen. Ha én elkezdem szidni Eminemet stb te is megvedened nem? Mi is ezt tesstuk. A másik pedig az, hogy ki szidta a te kedvenceid?
Osztálytársaim, de minden ok nélkül.
Egyszer hallgattam fülesen keresztül Metallicát a suliba, mert az AK26 ment, mire "nem tudod mi az a zene, ha ezt nem hallgatod" meg ilyenek... Nagyon idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!