Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen népszerű az AK26?

Miért ilyen népszerű az AK26?

Figyelt kérdés

Hogyan lett ennyire népszerű egy semmitmondó tartalommal, zeneileg nulla valami népszerű?

Mi benne a jó? Nem bántásból kérdezem, de mikor lesz ez zeneileg/dalszövegileg akármikor jobb egy Eminem-nél, vagy egy Metallicánál?

És a hallgatására miért hiszi mindenki azt, hogy hatalmas gengszter lett belőle?

2017. ápr. 6. 15:27
1 2 3
 11/29 $$$$$ ***** válasza:
71%

Kedves kerdező. Ugyan jó zenéket csinalnak

És nem semmit mondó a tartalmuk. Minden zenéjük egyedi és nagyon jó! Én pl:imádok a bajnokra vagy az utolső ütemre edzeni. De igazából mimden számukat szeretem.Én pl egy Metallicát meg se tudok halgatni mert nem értem hogy mit lehet benne szeretni....

Mégse írom ki hogy ilyen s*zar meg olyan s*zar . Ki mit szeret ;) . Ja és kedves 3-as az AK -sok a Magyarországi surányban laknak nem a Szlovákiaiban ;) .Tudom hogy mindenki azt hiszi hogy a szlovákiaiban meg hogy a wikipédia is azt írja de egyszer egy kérdez felelekes videójukban tisztázták . És elmondták hogy a Magyarországi Surányban laknak ;) .

2017. ápr. 22. 00:27
 12/29 anonim ***** válasza:
62%
11-es ezt nagyon jól elmondtad. Teljesen egyetértek veled. :)
2017. ápr. 22. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
Igen, azóta rájöttem én is. Csak csalóka, mert ha googleban rákeserel, hogy Surány, akkor Nagysurányt hozza ki. Csak Surány Szentendrei-sziget, úgy hozza ki. Köszi :)
2017. ápr. 22. 12:25
 14/29 $$$$$ ***** válasza:
71%
Szívesen:D . Én nagyon szeretem őket és elég sok mindent tudok róluk XD .
2017. ápr. 22. 15:41
 15/29 A kérdező kommentje:

Már nem azért, de ha az AK26-os kemény gengszterek szétszidhatnak minden zenét, miért esik nekik zokon, ha valaki leszidja az ő zenéjüket?

Ezt a logikát basszuskulcs...

2017. ápr. 22. 22:12
 16/29 anonim ***** válasza:

Ember tudod mit jelent a gengszter?

Amit most mondtal az meg értelmetlen. Ha én elkezdem szidni Eminemet stb te is megvedened nem? Mi is ezt tesstuk. A másik pedig az, hogy ki szidta a te kedvenceid?

2017. ápr. 22. 22:42
 17/29 A kérdező kommentje:

Osztálytársaim, de minden ok nélkül.

Egyszer hallgattam fülesen keresztül Metallicát a suliba, mert az AK26 ment, mire "nem tudod mi az a zene, ha ezt nem hallgatod" meg ilyenek... Nagyon idegesítenek.

2017. ápr. 22. 22:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az AK hibaja. Mond meg nekik legközelebb, hogy mindenki azt halgat amit akar és te se fikazod az ő zenei izlesuk de ők se a tiéd. Ha te tenyleg nem szidod az ő zenéjüket.
2017. ápr. 22. 23:09
 19/29 $$$$$ ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 16-osal. Hogy ne védenénk meg őket. Amikor szeretjük őket. Valamint én tisztelem is őjet azért amit elértek.... És el kell fogadni mindenféle zenét. Szünetben én is van hogy fülest használok mert nálunk meg általában ilyen modernebb mai slágerek mennek Geezy (nem biztos hogy így kell leírni ) , elektro zenék meg ilyenek. De en se szövegelek nekik hogy miért ez megy és ők se szövegelnek nekem hogy én miért nem azt halgatom. Mindenki ek egyedi saját zenei stílusa van. És szerintem szomorú ha valaki azért halgat valamit akár Metallicát vagy akár AK-t mert valaki azt mondta hogy az a menő....
2017. ápr. 23. 01:12
 20/29 A kérdező kommentje:
Vagy pl a tipikus "Hallgassad a csicska rockodat, de nem veszed észre, hogy rajtad kívül mindenki az ákáhuszonhatot szereti"
2017. ápr. 23. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!