Miért ennyire népszerű itthon a Kárpátia?
"Nincsenek abszolút mérőszámai annak, melyik zenekar, zeneszám, film mennyire jó."
https://www.youtube.com/watch?v=MSEQZ8reJA4
https://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0
Ezek után mond, hogy semmilyen mérőszám nem létezik, aki az elsőt szereti és a második utálja, azt tkp ugyanolyan jó, egyedi ízlésű, mint aki fordítva teszi. Azért nem köpjük már szemen a művészeket.
A Kárpátiáról: Egy hulladék banda, de nem meglepő, hogy híresek a több százezer trianonsérült, nemzeti érzelmű, vagy rasszista, homofób könnyen csapódik ehhez a zenéhez, miután megtalálta benne a szellemiségének visszavetülését, nagy részüknek zeneileg, szövegileg, érzelmileg, szellemileg stb-stb. úgysincs többre igényük, úgyhogy megfelel ez nekik. Ezzel csak az a baj, hogy többszázezer jóhiszemű nemzeti érzelműt (most a homofóbokról meg ilyenekről nem beszélek, mert azokban csak a gyűlölet tobzódik) "zsákmányol" ki az együttes, azzal, hogy ezt a tehetségtelen macskanyávogást ebben a csomagolásban árulják. Nézd meg a South Park Keresztény rock részét, ugyanerről szól, csak ott azt tervezik el előre, hogy keresztény bandát alapítanak, mert a sok idiótának bármi jó, csak legyen benne, hogy Jézus így meg úgy, kajálni fogják ezerrel.
04.39.
Macskanyávogás? Épphogy kevés mélyhangú énekes van, lehet, hogy az az egyik oka a népszerűségnek, hogy férfihangon énekel.
Az honnan jön, hogy homofóbok? Mert esetleg vannak katonadalaik, vagy honnan?
És még egy; ki nem "trianonsérült", aki magyar? A történelem és földrajz szempontjából kérdem, még csak nem is politikai vonatkozásban.
Ki nem sérült meg Trianontól? Kinek nem volt káros, akár tápos lett, akár kívül rekedt, komolyan.
17.32.
Szerintem nagyon káros Trianont a holokauszttal összehasonlítani, minden szempontból. Nem tudok olyan lényegi szempontot, amilyen szempontból összehasonlítható lenne.
Bár a Kárpátia a kérdés, de tévedés, hogy Trianon nem felülvizsgálható. Alkalmas feltételek és körülmények lennének szükségesek hozzá, ha jól tudom.
Alapból: Akinek nem fáj Trianon, az vagy külföldi, vagy magyar névvel született román.
Meg amúgy is ez tök érdekes
Trianon: 1920
Holokauszt: 1939-1945
Egyáltalán hogy rakható ez össze?
Kedves Kérdező!
Sokat gondolkoztam, hogy most, hogyan is írjam meg neked a véleményem... És végül arra a döntésre jutottam, hogy nem foglak fikázni a véleményed miatt, úgy ahogy TE a Kárpátia rajongókat. (egyszóval minket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!