Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ennyire népszerű itthon...

Miért ennyire népszerű itthon a Kárpátia?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 1. 14:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
Ajj, de nehéz eset vagy. Kérdezted milyen közösségeket építettek, én mondtam, h annó volt az a generáció, az a láz elmúlt, de a szellemiség még megmaradt és nem "mutatóban", hanem vannak némely közösségek akik így együtt, egymás gyerekét nevelve, egymásnak segítve, önfenntartó módon, a természettel együtt élnek. Fogadd el, ebben nem volt igazad, megint csak sötét módon ítélkeztél és leírtál előre olyan dolgokat, amiről halvány ismereteid sincsenek.
2017. máj. 18. 19:10
 22/30 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy nem népszerű a Kárpátia, a magyar 95%a kb. sose hallgatja, csak van egy fanatikus 5%, akikből bármennyi pénzt ki lehet csalni, meg kilóra meglehet venni, ha azt mondják, h "vesszen trianon". Elvakult szélsőjobbosok, akik a nagy pátoszos igazságérzetükkel kűzdenek a revízióért, vagy nem, mert igazából csak balhéznak, gyűlölködnek és piálnak egy ócska koncerten. A Kárpátia meg amit játszik azt ne is rakjuk zene kategóriába, ti se azért szeretitek, itt ez ideológiai síkon zajlik sokkal inkább, ezektől a vezényszavaktól inkább vagytok kárpátiafanok, mint magától a zenétől. Csak azt nem értem, h hogy nem lehet látni, h mennyire hülyére vesznek, h a magyarságot árusítják ki. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valami nemzeti érzelmű, de csináljon rendes zenét, dolgozzanak egy albumon, és ne évente adjanak ki egyet, ugyanazokkal a zenékkel, szövegekkel, szóval ne abból akarjon megélni, h másnak még mindig sérült a lelkivilága, ez nem erkölcsös, nem az, ha valaki meleg, vagy cigány. Már csak ez az ordító különbség egy Kárpátia meg egy Beatles, Black Sabbath közt, ők művészek voltak, akik alkottak, mindig valami mást, újat, a Kárpátia meg ugyanabból akar megélni, de azt töményen, mert persze az utolsó forintokat is jó kisajtolni. És ez már pszichológia, mert úgy érzitek ezzel tesztek valamit, holott semmit az ég világon, én voltam kint ilyen koncerten, ne félj fentről csak nevetnek rajtatok, bulizzatok csak, dühöngjetek, ezt meghagyják nektek, h azt higgyétek, mekkora szabadságotok van és bármire hatást tudtok gyakorolni, holott csak kicsit nagyobbra engedték a pórázt, ezzel odadobva nektek egy gumicsontot.
2017. máj. 18. 19:25
 23/30 anonim ***** válasza:
27%

22.

Tudod, a Kárpátia nem csak zenél, hanem meg is tanít valamire, amit te még hírből sem ismersz.

Nem kidolgozott? Megmutatja, hogy nem kell aranytálcán kínálni valamit ahhoz, hogy gyönyörű legyen. (Nem. Nem erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy te még csak hírből sem ismered.) JA! És megköszönném, ha nem fikáznátok mások zenei ízlését! (Mi sem tesszük!)

Ui.:(Ezt nem bántásból fogom írni, csupán építő jellegű kritika!) A válaszaid nagyobb befolyást nyernének, ha a ,,h" helyett hogy-ot írnál.

2017. máj. 20. 19:27
 25/30 anonim ***** válasza:
Ezekkel kinek akartál üzenni és mit?
2017. máj. 20. 21:45
 26/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk, berakhatnánk Vaughan Williams-t is kontra Bartók Kodály.

Lehetne analizálni is. de minek, úgysem hallanád a különbséget.

"Csak tiszta forrásból". Ez az én elvem. Nem kell a misung, még ha több is szólam, kevesebbet mond.

2017. máj. 20. 21:59
 27/30 anonim ***** válasza:

Képzeld hallottam a különbséget és nekem egyik szám se tetszett.

ENNYI!!! Nem kezdek hosszú magyarázatba, hogy az az 5-6 szám miért szar. Nekem nem tetszik, de ettől még jók. És örülnék, ha ti sem szólnátok le mások zenei ízlését.

(Habár ezt fölöslegesen írom ki, hiszen előttem is kiírták már páran, de szerintem el sem jutott a csöpp kis agyatokig amit mondani próbálunk.)

2017. máj. 20. 22:23
 28/30 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem.

Ezek a belinkeltek ma olyan népszerűek az angolszászoknál és Amerikában mint a Kárpátia Mo-on?

2017. máj. 20. 23:45
 29/30 anonim válasza:
72%
Inkább az a kérdés, hogy miért zavar ez téged.
2017. okt. 25. 20:54
 30/30 anonim ***** válasza:

a hippikről

Mit is "értek el", konkrétan?

2018. jan. 31. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!