Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi volt az emberek első...

Mi volt az emberek első reakciója, amikor megtudták, hogy rockot és/vagy metált hallgatsz?

Figyelt kérdés

Amiket nekem mondtak(16/L):

Ugye nem fogod a hajadat feketére festeni?

Mostantól csak feketében fogsz járni?

Hát belőled ezt nem néztem volna ki...

A metál csak zaj.

Kort és nemet is írjatok kérlek!

2017. ápr. 2. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korombán punk hajam volt, de mindvégig metált hallgattam. Megyek az utcán a rockboltba, láttam egy nagy csapat közmunkást/útépítőt? Lépnék ki a boltból, és az üvegen keresztül látom a bolt elé csoportba verődtek. Na ott volt egy kis halálérzetem :D De végül egy jót dumáltam velük ;)

általában egy ühüm, esetleg egy két kérdés. Elmondom hogy xy-t halggatok, de nyilván nem ismerik. Erre csak annyi hogy nem klasszikus. Amúgy meg ledöbbent arcok, és kíváncsiság. Kevés rossz tapasztalatom volt,de előfordult.

2017. ápr. 5. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

-Az nem zene!

-Ezen a sz aron mit tudsz hallgatni?

-Hööööáááéé(hörögve) te is így szoktad, mi?

-Metál? Az mi?

Koliban bluetoothos hangszórón megy a tuctuc meg a megeszedagec imet, egyszer kikapcsolja a gyerek a "zenét", rámmutat hogy

-Most raksz be te zenét? -Igen, fél perc múlva: Na kapcsold ki ezt a náci sz art! (nemzeti rock volt)

-Sátánista! (főleg úgy, hogy keresztény vagyok)

-Ez úgy hangzik, mint egy rossz traktor!

-Te is ilyen "Hitleres" vagy?(szintén nemzeti rockra reagálva)

-Mi ez a bu zi zene?

Az is szép, amikor megtippelik, hogy Tankcsapdát hallgatok, mert mást nem ismernek. Dehát ez van, ha körülöttem a pávák, tinirib ancok, rapperek, diszkósok és kisgrofós cigányok vannak többségben 16/f

2017. ápr. 8. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"De te lány vagy!"

"De rossz..."

"Ez sz*r"

"Miért szereted a hörgést?"

"Nem illik hozzád/ nem nézném ki belőled" (ez mondjuk igaz, kevésbé van rockos külsőm)

"Nem leszel tőle agresszív?" (<-- nagymama pls :D)

"Te tényleg ezeket szoktad hallgatni?" (enyhe undorral)

"Ugye te nem fogsz zenét kacsolni?" (koleszban is ki vagyok taszítva :( :DD)

Úgy kb. ennyi. Nem túl pozítív reakciók azok, amiket kapni szoktam, de ez van :))

16/l

2017. ápr. 8. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon emlékszem, mert hogy metál zenén nőttem fel :D mikor vittek suliba fater kocsijába szakadt kazismagnóból dübörgött a Venom. :)
2017. ápr. 12. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Reakció az volt többségében, hogy elhordták egy utolsó hulladéknak a rockot...ééés igen én pedig természetesen megkaptam azt, hogy ,,emos" aki 3 évesen már Kárpátiára csapatta.

Egy kis extra volt, amikor rám nézett egy kisgyerek, majd elsírta magát.(ez picit mélyen érintett, mivel pont akkor tudtam meg, hogy megcsalt az akkori barátnőm. Szóval maradék önbizalmamat is egy 2-3 éves manó elvette, így énekelhettem úton hazafele a Sweet Dreamset :'D)

18/F

(ha van szóismétlés vagy valami bocsi)

2017. ápr. 15. 22:31
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
#15 Azért a Kárpátiát ne tartsuk már rendes rocknak, hogyha kérhetem.
2017. ápr. 15. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Mért az mi?? Rendetlen rock? Egy rakás szar de rock...
2017. ápr. 16. 10:12
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem miért kell minden sz*rba belekötni nyomorék...

Nemzeti ROCK

De nyugodjon meg pici lelked hallgatok Slipknot, Marilyn Mansont meg a többi külföldit

2017. ápr. 16. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hogy nemzeti rock, mint stílus nem létezik.
2017. ápr. 16. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A Slipknot első 3 albuma volt csupán jó, míg Manson esetében az első 2.

Viszont a szerintem "rendes" rockzenekar, Led Zeppelin esetében meg a teljes diszkográfia kiváló. De ez a Queen, a Pink Floyd, a Doors és a Beatles esetében is igaz.

Ezek a csapatok egyben a rock nemzetek felettiségét hirdették. A rock nem korlátozódik nemzetekre, mindenki egyenlőnek számít. Ezt viszont a "nemzeti rock" hallgatói sosem fogják megérteni.

2017. ápr. 16. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!