Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jelen idők rock...

Szerintetek jelen idők rock és metál bandái közül melyikek lesznek "legendásak" a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, mert most a régebbi időkröl itt van a Guns'N Roses, Metallica, Iron Maiden, AC/DC stb akiket kb mindenki ismer :D Jelenlegi zenekarok közül szerintetek lesz ilyen kiemelkedően jó?

2017. márc. 1. 18:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát pár szám után ítélni szerintem elég elhamarkodott döntés. Egyébként az A7X elég sokszínű, a Waking The Fallen eléggé metalcore-os beütésű, de nem ilyen Asking Alexandriás meg BMTH-os cuccra kell gondolni, vannak már itt is nagyon jó számok, pl.: Second Heart Beat, vagy ha jó ballada kell akkor az I Wont See You Tonight Part 1-et ajánlom. De összességében is kiemelkedő album a metalcore vonalról.

Persze a City of Evil jobb, innen van két kedvenc számom, a Bat Country és a Blinded in Chains, viszont a legjobb albumuk egyértelműen az együttes nevét viselő. Critical Acclaim, Almost Easy, Afterlife, Scream, Brompton Cocktail... de úgy egészében érdemes az albumot végighallgatnod. :)

És persze a Nightmare-en is vannak jó számok, az album címadón kívül újfent egy jó lírai dal található itt(So Far Away), illetőleg nekem a Welcome to The Family tetszett még meg.

A Hail to the King tényleg copy. Nagyon az. Ettől függetlenül el lehet hallgatni, vannak kellemes számok, csak a deja vu rondít bele. Na, de a The Stage már igen jól kidolgozott, technikás anyag lett, ha valami, hát ez nagyon nem mainstream szerintem. Fermi Paradox, God Damn, Paradigm, az album címadó... de azért ajánlott ezt is egészében végighallgatni. :)

Persze nem garantálom, hogy tetszeni fog(ez nem is baj, ízlések és pofonok ugye...), de azért úgy fikázni egy együttest, hogy alig ismered őket nem vet rád jó fényt.

2017. márc. 7. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!