Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jelen idők rock...

Szerintetek jelen idők rock és metál bandái közül melyikek lesznek "legendásak" a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, mert most a régebbi időkröl itt van a Guns'N Roses, Metallica, Iron Maiden, AC/DC stb akiket kb mindenki ismer :D Jelenlegi zenekarok közül szerintetek lesz ilyen kiemelkedően jó?

2017. márc. 1. 18:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagyis de eszembe jutottak még valakik! A My Chemical Romance, ugyan a zenekar már majdnem 4(!) Éve feloszlott de amilyen rajongó táboruk van(most is) az valami brutális! Nem azért de sok ma is játszó zenekar megirigyelné!
2017. márc. 2. 17:38
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Sabaton
2017. márc. 2. 18:58
 13/21 Tom Benko ***** válasza:

Hogy kikből lesznek? Ha van olyan ember, aki ezt előre látja, az minden kiadó álma lenne.

Ki hitte volna, hogy négy részeges tini pár év alatt olyan sikereket ér el, hogy az máig etalon? Akkortájt senki, sőt, rengeteg elutasítást is kaptak. (Beatles)

Ki hitte volna, hogy egy félvér gitáros forradalmasítja a rockzenét? (Hendrix)

Négy züllött fiatal egy iparváros utcai bandáiból ötven év múlva is tömegeket fog érdekelni, és lépten-nyomon hivatkoznak rájuk? (Black Sabbath) stb...

Nem, nem tudjuk, melyik lesz legendás. Majd utólag mondhatjuk, hogy megvoltak a jelei, csak észre kellett venni.

2017. márc. 2. 19:30
 14/21 anonim válasza:
Foo Fighters!!!
2017. márc. 2. 20:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Én a Radioheadet mondanám, bár ők főleg az ezredforduló környéki lemezeik miatt (OK Computer, Kid A), de most, 2016-ban is jött ki új albumuk és az is nagyon jó.
2017. márc. 2. 20:35
 16/21 anonim ***** válasza:
DragonForce!!! (már most legenda amit művelnek)
2017. márc. 3. 02:24
 17/21 anonim ***** válasza:

System of a Down/Slipknot a biztos. A metalcore bandáknak velük szemben nem jósolok nagy jövőt.

Viszont olyan mainstream legendák nem lesznek belőlük, mint amilyen az AC/DC vagy a Beatles, akiket azok is ismerik, akik nem is hallgatnak rockzenét. Csupán a rockerek fognak majd klasszikusként hivatkozni rájuk.

2017. márc. 3. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:

akkor lesz egy zenekarból legenda ha időtálló zenét készít. tehát azok a zenekarok akik tényleg eszméletlen zseniális diszkográfiával rendelkeznek. Radiohead az egyik ilyen az fix. az utóbbi 30 év legzseniálisabb zenekara.

ezen kívül szerintem akiknek esélye lehet: Muse, Arcade Fire, Arctic Monkeys (bár Ők sztem kicsit kérdésesebbek). és valamivel régebb óta van a pályán, de egy Tool talán (bár Ők meg részben réteg zene). de ez a négy zenekar mind olyan akik kib***ott jó zenét írnak, időt álló zenét és azért valamennyire széles körben fogyaszthatót is.

ilyenek, hogy Three Days Grace, BMTH, Avanged Sevenfold még viccnek is rossz. a Linkin Park pedig szerintem egy teljesen átlagos zenekar akik nagyon jókor voltak nagyon jó helyen és mai napig az első két albumuk miatt majmolja Őket mindenki, meg mert tini korában a számaikra buliztak.

2017. márc. 6. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, azt a aláírom, hogy BMTH elég unalmas zenét játszik, de kíváncsi lennék, mi bajod az Avenged Sevenfolddal? Talán az, hogy túl sokan szeretik, és ezért már nem is lehet jó?
2017. márc. 6. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:

egyszerűen nem fog meg, nem találok benne igazán semmi érdekeset, de lehet adok még nekik esélyt, olyan túlságosan nem vettettem bele magam a megismerésükbe.

de amiket hallottam tőlük nekem azok elég mainstream-nek hangzottak.

2017. márc. 7. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!