Mit gondoltok az ABBA együttesről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk? Mit szerettek/nem szerettek bennük? Kérlek indokoljátok is meg a válaszotokat!2017. febr. 26. 14:59
21/24 anonim válasza:
Elmegy, nem a kedvencem, nagyjából a Depeche Mode fannal értek egyet, nekem is top10es a DM, de még jobban a Genesist szeretem (első 6 album), a Pink floydot, Porucpine Treet, Radioheadet...
22/24 anonim válasza:
DM is jó, de nem értem, hogy mitől jobb az Abbánál.
23/24 anonim válasza:
Kedves #5. végigolvasom a válaszod, és már sírok. A szívemből vetted ki a szót. És engem nem érdekel hogy hány évesek, akkor is szeretem és szeretni is fogom őket. Mert ők az életem jelentik. Éjjel nappal Őket hallgatom, és még most is. Nyugodtan kinevethet bárki, nem érdekel, mert az én véleményem senki nem fogja megváltoztatni. És szívem szakad meg hogy nem lehettem ott. Édeseim...
24/24 anonim válasza:
én is szeretem koromtól függetlenül (16 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!