Mit gondoltok az ABBA együttesről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk? Mit szerettek/nem szerettek bennük? Kérlek indokoljátok is meg a válaszotokat!2017. febr. 26. 14:59
11/24 anonim válasza:
Tinglitanglislágergyáros kisiparosok. Futószalagon nyomták a könnyen fogyasztható ám értéket csak nyomokban tartalmazó dalocskákat. Közhelyekkel és sallangokkal dolgoztak, a plebs pedig imádta őket.
12/24 anonim válasza:
Utolsó, akkor szerinted mi tartalmaz értéket? Az állatkínzó, templomgyújtogató, hörgőmorgó pandák szánalmas kiadványai?
13/24 anonim válasza:
12
Nem tudom kikre gondolsz. Az állatkínzást elítélem, ahogy a templomgyújtogatást is. A pandák viszont cukik. :D
14/24 anonim válasza:
Ezek szerint nem ismered a Mayhem nevű mellékesen hanganyagokat is kiadó bűnbandát. De akkor szerinted miben van érték? Azért írtam ezt, mert akik leszólják az igényes popzenét, azok általában ilyen dolgokat hallgatak.
15/24 anonim válasza:
14
A zenetörténeti jelentőségüket elismerem, ettől még a véleményem róluk az, ami.
A világ legjobb és legjelentősebb együttese a Depeche Mode. Ennyi.
16/24 anonim válasza:
Én is szeretem de mitől jobb az Abbánál?
17/24 anonim válasza:
16
Hát... Úgy mindenben. Elsősorban van mondanivalójuk, és nem az a céljuk, hogy sláger legyen a dalból.
18/24 anonim válasza:
Szerinted akkor mégis mi a céljuk? Nem attól lesz egy zene értékes hogy te személy szerint több mondanivalót vélsz felfedezni a szövegben.
19/24 anonim válasza:
Imádom őket a mai napig :D És a filmet és a musicalt is.
20/24 anonim válasza:
Örök klasszikus együttes én személy szerint imádom őket pedig a korosztályom inkább És Shreen stb párti.De én kicsi korom óta nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!