Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet viszonylag olcsón...

Hol lehet viszonylag olcsón új gitárhúrt szerezni?

Figyelt kérdés
A gitárom fémhúrjai berozsdáltak és szeretnék újat venni de nem tudom az átlag árakat, sőt semmilyen viszonyítási alapom nincsen, ezért a segítségeteket kérem az ügyben. Valamint melyik bolt megbízható? Pengetőre is kéne help.

2017. febr. 24. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
3000-4000 ért már jó húrokat lehet kapni. Természetesen ez csomagra értendő. Én a hangszerdiszkonttól szoktam rendelni mert számomra az a leggyorsabban megközelíthető.
2017. febr. 24. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
1500-2000ért is van már bőven jó húr.
2017. febr. 25. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
2000 forintért van ami tokeletesen megfelel neked. Nagy ár különbsegek nincsek. Ha naponta kéne húrt venni, akkor oké, nem mindegy hogy 1000 forint vagy 2000. De hogy.pár havonta mennyiért veszel egy keszletet, elhanyagolható, szóval ne a 800 forintos készletet vedd mef. Igen, van annyiért..
2017. febr. 26. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden üzlet megbízható még nem hamisítják mert akkora a kínálat. A legolcsóbb is teljesen tökéletes.
2019. szept. 18. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!