Miért rontják el a (viszonylag) jó zenéket avval, hogy alárakják a tuc-tuc zajokat?
Ez elvileg a "remix" de hát ilyet két feles után akárki tud... sőt előtte is.
A "ha nem tetszik ne halgasd" féle válaszokat mellőzzétek mert semmi haszna sincs. Nem vagyok irigy, csak kíváncsi vagyok rá. A hormonzavaros, idegbajos emberek kíméljenek. Köszönöm.
Mert az igényességre való törekvést kiírtották az emberekből. Mit keres az a Bence gyerek egy "tehetségkutató műsorban"? Miért ilyen ma egy tehetségkutató műsor? Miért néznek egyáltalán az emberek kereskedelmi tévét? Miért szeretik ezeket a műsorokat? És ugyanúgy "miért szeretik az emberek a semmitmondó tuc-tuc zenéket?
Mert nincs igény a színvonalasságra, mert lesüllyesztették a szintet és ez a minta.
40+ után már másképpen látjuk a dolgokat.... Én is frászt tudok kapni, amikor ezeket hallom! Viszont az jut mindig eszembe, hogy amikor gyerekként hallgattam a számomra jó zenéket, anyám mindig a fejét fogta, hogy hogy lehet ilyen (és most kapaszkodj meg) tuc-tuc zenéket hallgatni...
Majd a következő generáció megint egy új stílust fog felvenni, ami lehet hogy számunkra már csak ritmustalan sistergés, vagy csattogás, esetleg recsegés lesz.... és akik most hallgatják a remixeket azt fogják kérdezni a gyerekeiktől, unokáiktól, hogy miért kell ilyen erőltetett, ritmustalan zajt hallgatni... és ők meg nem fogják megérteni, hogy mi volt a jó abban, amiket ők-mi hallgattunk....
Szóval változnak az idők és változunk mi is! Nem biztos, hogy rossz irányba!
Ne felejtsük el, hogy a mi "őseink" a mi zenéinktől másztak a falra!
Az a baj hogy nekem ez a generációm 😢
13 éves lány vagyok amugy
Nem a műfaj a lényeg. Ezekben a tuctuc zenékben egyszerűen nincs SEMMI. Üt egyet a basszus, hogy "tuc", de a gyerek nem fogta fel, úgyhogy még egyszer "tuc", és ez megy 3-4-5 percig, hátha azalatt felfogja, hogy "tuc". A remixek meg igazából azért jöttek létre, hogy meglovagolják egy alapvetően jó szám sikerét, semmi más értelmük nincs. YouTube-os tutorial videók és néhány óra Virtual DJ gyakorlatozás után én is simán tudok egy ilyet gyártani úgy, hogy csak citerázni tanultam, azt is csak 2 évig.
20F
Rockot, metalt, japán zenéket, filmzenéket (OST) és klasszikusokat is hallgatok
Mi az ,hogy hormonzavar?
Akinek megjött az nem írhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!