Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért rontják el a (viszonylag...

Miért rontják el a (viszonylag) jó zenéket avval, hogy alárakják a tuc-tuc zajokat?

Figyelt kérdés

2016. dec. 8. 17:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ez elvileg a "remix" de hát ilyet két feles után akárki tud... sőt előtte is.

A "ha nem tetszik ne halgasd" féle válaszokat mellőzzétek mert semmi haszna sincs. Nem vagyok irigy, csak kíváncsi vagyok rá. A hormonzavaros, idegbajos emberek kíméljenek. Köszönöm.

2016. dec. 8. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Mert az igényességre való törekvést kiírtották az emberekből. Mit keres az a Bence gyerek egy "tehetségkutató műsorban"? Miért ilyen ma egy tehetségkutató műsor? Miért néznek egyáltalán az emberek kereskedelmi tévét? Miért szeretik ezeket a műsorokat? És ugyanúgy "miért szeretik az emberek a semmitmondó tuc-tuc zenéket?

Mert nincs igény a színvonalasságra, mert lesüllyesztették a szintet és ez a minta.

2016. dec. 8. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

40+ után már másképpen látjuk a dolgokat.... Én is frászt tudok kapni, amikor ezeket hallom! Viszont az jut mindig eszembe, hogy amikor gyerekként hallgattam a számomra jó zenéket, anyám mindig a fejét fogta, hogy hogy lehet ilyen (és most kapaszkodj meg) tuc-tuc zenéket hallgatni...

Majd a következő generáció megint egy új stílust fog felvenni, ami lehet hogy számunkra már csak ritmustalan sistergés, vagy csattogás, esetleg recsegés lesz.... és akik most hallgatják a remixeket azt fogják kérdezni a gyerekeiktől, unokáiktól, hogy miért kell ilyen erőltetett, ritmustalan zajt hallgatni... és ők meg nem fogják megérteni, hogy mi volt a jó abban, amiket ők-mi hallgattunk....

Szóval változnak az idők és változunk mi is! Nem biztos, hogy rossz irányba!

Ne felejtsük el, hogy a mi "őseink" a mi zenéinktől másztak a falra!

2016. dec. 8. 19:43
 4/13 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nekem ez a generációm 😢

13 éves lány vagyok amugy

2016. dec. 8. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg neked nem ez a műfajod. Valakinek pl semmilyen zene nem tetszik? Egyébként mit szoktál otthon hallgatni? Korda Gyurit és Balázs Klárit? :D Csak kíváncsiságból. Én pl a depisebb dalokat kedvelemm jobban. De kinek a pap, kinek a papné :) 14/F
2016. dec. 8. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Hupsz. A semmilyen zene nem tetszik után pontot akartam tenni.
2016. dec. 8. 20:43
 7/13 A kérdező kommentje:
NEM vagyok rocker, de rockot és néha metált hallgatok. És én annak a híve vagyok, hogy a zenéléshez hangszer kell.
2016. dec. 8. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem a műfaj a lényeg. Ezekben a tuctuc zenékben egyszerűen nincs SEMMI. Üt egyet a basszus, hogy "tuc", de a gyerek nem fogta fel, úgyhogy még egyszer "tuc", és ez megy 3-4-5 percig, hátha azalatt felfogja, hogy "tuc". A remixek meg igazából azért jöttek létre, hogy meglovagolják egy alapvetően jó szám sikerét, semmi más értelmük nincs. YouTube-os tutorial videók és néhány óra Virtual DJ gyakorlatozás után én is simán tudok egy ilyet gyártani úgy, hogy csak citerázni tanultam, azt is csak 2 évig.

20F

Rockot, metalt, japán zenéket, filmzenéket (OST) és klasszikusokat is hallgatok

2016. dec. 9. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Mi az ,hogy hormonzavar?

Akinek megjött az nem írhat?

2016. dec. 9. 20:23
 10/13 anonim válasza:
"Avval" helyesen -azzal !
2016. dec. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!