Te mit választanál inkább? Ha lenne egy fiad és meleg lenne, vagy ha lenne egy fid és lenne neki valami durvább fétise (Pl Pelenka hordás) de ettől még lennének unokák és viszonylag "normális" élete?
A barátom azt állítja hogy ő inkább azt szeretné hogy a gyereke meleg legyen. én pedig azt pártolom hogy akkor már inkább legyen neki fétise, akár pelenka viselés is, mint hogy se család se gyereke ne legyen és nekem se unokám.
Természetesen ez csak elméleti, és gondoltam ha már itt ez az oldal kiírom ide és megkérdezzük.
24f
Nem mindegy, hogy ki mit választana? :D
Vannak szülők, akik minden hibával elfogadják a saját gyereküket és kitartanak mellettük. Tök mindegy, hogy tolószékes fogyatékos, vagy éppen meleg.
Mi van, ha fiú gyereked hetero lenne és inkább meghalna, mint hogy gyereket vállaljon? :D
Szóval ez olyan felesleges kérdés, mert a családalapítást nem minden hetero vállalja be.
Fétis. Fétisek csak nagyon szélsőséges perverziók. Ahogy te szereted valahogy a sexet vagy sexben szereplő dolgokat, úgy a fétisesek is a saját dolgaikat csak erősebben.
Ez természetes még ha nagyon extrém és vagy nagyon nem átlagos dologról is van szó.
Szóóval, egyértelműen legyen heteró s ezt logika mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!