Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock vagy pop? Nektek melyik...

Rock vagy pop? Nektek melyik jön be jobban, és miért?

Figyelt kérdés

2017. febr. 7. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rockot szeretem jobban. Egyrészt a hangzását jobban szeretem mint a legtöbb pop-ét, másrészt a szövegek és előadók közt is több olyat találok a rockban ami hozzám közelebb áll. Nem mondom hogy nincs olyan pop ami tetszik, meg azt se, hogy az összes rock tetszik, de sokkal amik tetszenek azok nagyobb részben a rock kategóriába esnek és ritkásan a pop kategóriába:D
2017. febr. 7. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt nagyon szeretem. Nem tudnék választani hogy melyik.
2017. febr. 7. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőből van színvonalas, és ratyi is. A színvonalas zenét szeretem, és mindent meghallgatok az Iron Maidentől Elton Johnig...
2017. febr. 8. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Rock. Mert igényesebb, kell hozzá zenei tudás, és általában a szövegek is szólnak valamiről.
2017. febr. 8. 07:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Rock. Egyértelmű. Mindig is errefelé húzott a szívem és ezután sem lesz ez másképp. De nagyon vegyes vagyok, tehát a mulatóson és elektron kívül mindent szívesen hallgatok... habár a mai "pop" gyakran kanyarodik olyan irányba, amerre nem kéne neki, Justin Bieber és még sok más (női/férfi) "előadók" személyében. Nem akarok senkit megbántani ezzel, mindössze ez a véleményem. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ha gondolod írhatom azokat is, amiket én szoktam hallgatni.
2017. febr. 9. 18:25
 6/7 anonim válasza:
Én jobban bírom a rockot. A legtöbb pop zene ilyen vidám táncolós szám, én inkább ilyen szomorkás hangulatú vagyok, és sztem a legtöbb rock zene szerelmi csalódásról és az álmokról szól, mint pl: Green Day - Boulevard of Dreams (Összetört álmok sugárútja). A pop meg inkább "Dance dance".
2017. febr. 9. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik se.

Death metal.

Black metal.

Thrash metal.

Funeral doom metal.

Grindcore.

Meg a többi metal féleség.

2017. febr. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!