Melyiket szeretitek jobban, a Queent vagy a Led Zeppelint?
Figyelt kérdés
#rock #metál #Queen #Led Zeppelin #Brian May #Robert Plant #Freddie Mercury #Roger Taylor #John Deacon #John Paul Jones
2016. okt. 6. 20:28
3/26 anonim válasza:
Queen. De miért teszel fel minden második nap egy "mi a jobb, Queen vagy Xy?" kérdést?
6/26 anonim válasza:
Queen
Valahogy a Led Zeppelin engem nem tud megfogni pedig szeretném szeretni mert nem ismerek tul sok hippi hangulatu 70es evek beli egyuttest
7/26 anonim válasza:
Ha hallgattál Zeppelint, biztos rájöttél, hogy Mercuryék is hallgatták. De ez kicsit nekem olyan, Beethovennél is hallatszik hogy hallott Mozartot, meg Haydnt. De azért ő Beethoven. Meg van Mozart is, meg Haydn is.
Ne mind hasonlítgasd őket.
Nekem QUEEN.
8/26 anonim válasza:
Egyértelmű Led Zeppelin számomra. De természetesen mindenkinek más a véleménye.
9/26 anonim válasza:
Számomra toronymagasan Queen, de a Zeppelint sem vetem meg :)
10/26 anonim válasza:
Queen, a Queen nem lopott közel 25 számot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!