A 60-as, vagy a 70-es évek rockzenéjét szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Elfogadom még a 80-as, és az 50-es éveket is, ha valaki azokat preferálja.#rock #metál #hardcore #Cream #grunge #Grindcore #Beatles #The Doors #The Rolling Stones #The Jimi Hendrix Experience
2016. nov. 2. 21:58
1/11 anonim válasza:
Lehetetlenség számomra eldönteni. A 2010-es években is megvannak ugyanúgy a kedvenceim, mint régen.
Viszont a hatvanas évek amerikájában szívesen elvesznék fiatalként. :)
4/11 Tom Benko válasza:
Nincs preferencia. De egy kérdés: Ha egy együttes 1968-ban alapult, és 1970-1973 között alkották az életművük legkiemelkedőbb részét, aztán 1995-2000 között igyekeztek mások ezt a stílust megidézni, akkor ez melyik évek rockzenéje?
5/11 anonim válasza:
Én újabb rockzenéket hallgatok, a 90-es évekből illetve 2000 fölött ^^
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg én a korom alapján is inkább a 70 es 80 as évek rockzenéjét szeretem ,főleg a magyarokat,Piramis Pokolgép, P.Mobil,Korál,P. Box,Lord Bikini...Edda ...stb..
9/11 anonim válasza:
Én mindent egészen a Surf zenétől ami egyébként a kedvencem.
10/11 anonim válasza:
60-70
Mindezt a Stones, Doors, Free, cream,ccr, zeppelin, traffic, Hendrix, Joplin stb... Miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!