Mi a véleményetek a rock és a metal zenéről?
Én például csak metált hallgatok néha rockot is de nekem a metálból is a brutálisabbak jönnek be (pl: Behemoth, Kronos) de metál összes fajtáját szeretem (kivéve nu metal) a többi zenétől mint pl a diszkó attól széthasad a fejem. Amúgy rengeteg olyan metál és rock van ami szerintem neked is tetszene. Például: Metallica, Black Sabbath, Korn, Bon Jovi stb
14/F
Hello
Bocsi, úgy látom a lényeget kihagytam.
Régebben, úgy a tavaly nyárral bezárólag, én is hallgattam elég rockot, és aztán szépen eltávolodtam. Amikor láttam, hogy azokat a számokat, amiket én hallgatok, hogyan adják elő koncerten, egyenesen hányingerem lett. Aztán ahogy megismertem a rockereket (több ilyen ismerősöm van ma is), kialakult a véleményem erről a zenéről. Hosszú, vállig érő haj, tipikus öltözködés, arról meg ne is beszéljünk, milyen szokásaik vannak. ÉN NEM ÁLTALÁNOSÍTOK, MERT VAN OLYAN ROCKER ISMERŐSÖM, AKI TELJESEN NORMÁLIS ÉS JÓARC, DE NEKEM EGYSZERŰEN EZ A ZENEMŰFAJ NEM SZIMPATIKUS! Stresszlevezetőnek jó volt, de mostmár akkor is diszkót hallgatok ha ideges vagyok. A Rammstein koncertet már nem emlékszem melyik adón játszották be, de akkor úgy elszörnyülködtem, hogy 2 éve még én is ilyeneket hallgattam, amikor mág nem tudtam, milyen ezeknek az embereknek a stílusa, ill. milyen hangulata van egy koncertnek. Olyan elvetemült idióták voltak azon a felvételen, hogy be se mertem volna menni a koncertre. Amúgy az ismerőseim közül, akik eddig rockot, metált hallgattak, egyre többen átállnak a diszkóra. Én nem általánosítok, nekem ez a stílus 1szerűen nem szimpatikus. De mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!