Írnátok olyan rock vagy metál számot, ami az elektronikus zenéről szól?
En sem tudok ilyet.
De amugy erdekes kerdes ez. :)
Marmint tokre kivancsi vagyok a mogottes gondolatokra.
Hát jó, kimondom kerek-perec:)
House, disco, techno,trensz stb. zenéket fikázó metál vagy rock zenére lennék kíváncsi. Még nem halottam ilyet, de biztos létezik, és kíváncsi volnék a szövegére elsősorban.
Aha, most először maximálisan egyetértek Kowaxos irományával.
És még egy kis kiegészítés:
Jó ha tudod, hogy ma már nem nagyon létezik olyan zene, ami ne lenne elektronikus. A metálban is használnak elektromos gitárt (amit még torzítanak is), szintetizátort (ez a legfontosabb, hiszen az általad említett műfajok mind szintetizátort használnak főként), és többnyire full digitálisan megy a keverés is. Sőt ma már egyre többször kötik az összes hangszert közvetlenül számítógépre, hogy ott végezzenek el minden effektezést.
Meg akkor még említsük meg azt is, hogy "elektronikus" zenében ugyanúgy használnak mondjuk dobmintákat, vagy mindenféle környezeti zajokat, amiket aztán vagy modulálnak, vagy nem.
Telejsen szubjektív megjegyzés:
Szerintem a legf@szább zenék amúgy is azok, ahol valaki klaszsikusabb hangszereket is használ (én például zongorát használok szinte mindenben, műfajtól függetlenül), emellett pedig kihasználja az elektronikában rejlő páratlan lehetőségeket. Rokk.
Tisztában vagyok azzal, hogy az elektronika a zenei életben elkerülhetetlen, és csak az unplugged koncerteken hallani "természetes" hangot.
És én sem szeretem, ha más zenéket fikáznak, de a kérdés nem ez volt:)
Azért kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!