Tudnátok nekem írni Koreai zene karokat/bandákat?
Figyelt kérdés
Bár most inkább a zenekarok érdekelnének (fiú)(hangszerekkel játszó)2017. febr. 4. 22:35
2/7 anonim válasza:
CNBLUE, FTISLAND, Phantom, ICON (annyira már nem aktívak), TRAX (már nincsenek együtt)
3/7 anonim válasza:
Keményebb vonal is jöhet? Egyet ismerek csak, Seo Taiji néven, jó fejrázós muzsikáik vannak. Hátha bejön...
5/7 anonim válasza:
BTS,Got7,BigBang,MonstaX,Seventeen,Ikon,BlockB,B.A.P.,ShinEE,SuperJunior,Nu'est,EXO. Ezek az én személyes kedvenceim ,de még rengeteg van !:)
7/7 anonim válasza:
Én csak olyan fiú bandákat ismerek akik énekelnek,és felkapotabbak ilyen a BTS BiGBANG SHINee Got7 NEXT etc igaz énekelnek,de a tagok tudnak hangszeren is játszani,pl a BTS-ből V jól tud szaxofonozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!