Tudnátok mondani magyar rock, metal illetve punk bandákat?
Olyan bandák érdekelnének, melyek zeneileg nagyon ott vannak a szeren. Arra gondolok például, hogy nem semmitmondó a szöveg, és a zenei háttér is ütős.
Elsősorban magyar bandák érdekelnének, de ha tudtok elveszettebb külföldi előadókat, nekik is örülnék.
Előre is köszönöm.
Magyarok:
Depresszió
Csakazértis
Burnout
Külföldiek:
Periphery
Glass Cloud
I Am Noah
NORTHLANE
Architects
Nagyon nagyon tag kategoriat adtal meg... de csak nehany:
Blind myself
Moby Dick
Bloody Roots
Ehenkoraszok
Aurora
QSS, Tizedes meg a többiek, C'mon Punks Group, Auróra, G e cizők (ha hisztizik is a modi, akkor is így hívják őket...), Tekintetes Úr, Burzsoá Nyugdíjasok, Hétköznapi Csalódások punknak.
Rock/metal meg iszonyat sok van, jó lenne kicsit szűkíteni a kört.
QSS, Tizedes meg a többiek, C'mon Punks Group, Auróra, G e cizők, Tekintetes Úr, Burzsoá Nyugdíjasok, Hétköznapi Csalódások punknak.
Rock/metal meg iszonyat sok van, jó lenne kicsit szűkíteni a kört.
nagyon szépen köszönöm az eddigi kommenteket.
talán azzal tudom szűkíteni a kört, hogy a Road-hoz, vagy a Leander Rising-hoz hasonló bandák vonzanak leginkább.
Magyar:
Magor (heavy/trash metal, metalcore)
Sorronia (gothic metal)
Stratégia (power metal)
Maeotis (pagan metal)
Manipulált Esztergapad (punk)
Nemzeti Hang (nemzetirock)
Indulat (RAC)
Külföldi:
Hold Fast (hardcore)
Leeway (crossover)
Pentagram (doom metal)
Wittness for hope (metalcore)
Nekem nagy kedvencem a Dalriada(magyar)folkmetal együttes.
Szerintem mindenképp megér egy próbát, a saját szövegeik nagyok jók és van sok versfeldolgozásuk is, amik szintén elképesztően jól sikerültek.
A hangzás egyedi, régebben metalosabb, mostanság volkosabb. :D A Szelek c. albumuk a legjobb, szerintem. :D
The Four Keys
a bátyámék zenekara....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!