Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy fogjak neki egy szám...

Hogy fogjak neki egy szám hallás után megtanulásához?

Figyelt kérdés
gitáron szeretnék megtanulni egy számot hallás után, elkezdtem de nem nagyon tok tovább jutni. hogy kell ezt el kezdeni? most ezt a számot akarom az elejét: http://www.youtube.com/watch?v=sYYXLrs3Lgk&feature=related
2010. máj. 6. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Guitar pro 5

Megmutatja hogyan játszd le gitáron és billentyűs hangszeren a számokat

Én is ezt használom rengeteg szám van mellékelve

ami meg hiányzik azt le lehet tölteni

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 6. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
jó d eez egy kezdő zenekar száma szval nincs fent tabban meg amugy is már hallásu tán akarok dalt tanulni
2010. máj. 6. 22:51
 3/5 Thurston ***** válasza:

Ez nem egészen így megy. :D

Ha olyan szinten vagy, hogy hallás után tanulsz, akkor egyszerűen hallod a számot, és fejben el tudod képzelni, hogy a gitáros éppen miket fog le...

2010. máj. 6. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
jó abban tisztában vagyok de me én azt csináltam h mefogtam és hallgattam nagyon sokszor a számot és elsőnek próbálom megkeresni h melyik hangnemnél vagy is hogy melyik bundnál játszik a gitáros arra próbálok rájönni elsőnek
2010. máj. 6. 23:30
 5/5 anonim válasza:
tanulj, és gyakorolj évekig, és vagy a füledben maradnak a dallamok, és "érzed" a hangközöket,vagy nem... a hangnem meg teljesen mindegy, mert ha együttesben játszod, általában úgyis az énekes hangjához módosítjátok a hangfekvést... gyakorolj először, és az alapoknál kezdj... na csá
2010. máj. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!