Az AK26 miért proli?
Figyelt kérdés
Miert mondjak az AK26-ra, hogy prolik? Mert leírják az életet és elgonolkoztatják az embert?2017. jan. 29. 10:32
31/33 anonim válasza:
Kedves kérdező. Olvasd el a 12:15-ös hozzászóló válaszát. Van még kérdésed?
32/33 anonim válasza:
Na igen, erről beszélek. Könyörgöm miért mindig a legrosszabb alapján kell valamit megítélni? A legrosszabb számuk alapján vagy a legtrágárabb alapján vagy akár egy rajongó alapján? Én is rajongó vagyok, de ettől nem vagyok se proli, se ostoba. Igaz, bulijukon nem voltam még, mert nem igazán tudnék közösséget vállalni szerintem az ottani emberekkel, de ez nem az együttes hibája.
33/33 anonim válasza:
Amiért az összes többi ilyen is az. Proli rétegnek gyártják a zenét, ők maguk is prolik, a stílus, a viselkedés, a szöveg. Mind egyszerű proli felfogáshoz való. Attól, hogy jók a rímek, meg összedobnak jól közhelyeket, még nem alkottak semmit, csak a proli réteget nyűgözik le.
És ezzel nem fikáztam, hanem ez a stílus a proli stílus. Csupán helyén kezeltem a dolgot.
Ráadásul ezeket a zenéket javarészt 20 év alattiak hallgatják vagy azon a szinten ragadt idősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!