Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » AK26 Rapking szövegében ez...

AK26 Rapking szövegében ez mit jelent?

Figyelt kérdés
"Veszélyes a rap mint Bentlyben az Abu"
2016. okt. 7. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Abu - Valami arab fazon

Bentley - Luxus autómárka

---> gazdag arab csávó. Miért veszélyes? Gazdag is és arab is, tehát elképzelhető, hogy terroristákat támogat anyagilag, illetve, sejthető, hogy az olajkereskedelemből van nagy vagyona, így tehát az olaj világpiaci árára is befolyással lehet, és mint tudjuk az ipar, ezen keresztül pedig a gazdasági folyamatok, tevékenységek egyik legszükségesebb, ha nem a legszükségesebb nyersanyaga az olaj.

2016. okt. 7. 20:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk így belegondolva tök logikus, köszi.
2016. okt. 7. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szövegben nem Bentley hanem Berlin van...és ha jól sejtem bár ez nem biztos akkor az Abou-Chaker-Clan-ról lehet szó. Akik egy bűnszervezet aminek köze van Berlinhez nem kicsit.
2016. okt. 7. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én is Berlint hittem először, csak zeneszöveg.hu-n nem az van. De tévedhet.
2016. okt. 7. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Zeneszövegre bárki írhat, sajnos sok zene bénán van leírva. Itt is ez lehet a helyzet.
2016. okt. 7. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, Berlinben az Abou-Chaker.

Az AK26 tagjai előszeretettel hallgatnak német rapet, pl. Bushidot, ő baráti kapcsolatban áll az Abou-Chaker családdal.

2016. nov. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!