Az AK26 miért proli?
Figyelt kérdés
Miert mondjak az AK26-ra, hogy prolik? Mert leírják az életet és elgonolkoztatják az embert?2017. jan. 29. 10:32
11/33 anonim válasza:
A tetoválások meg az ízlésficamos viseleteik miatt. Ez mind pózerkedés.
12/33 A kérdező kommentje:
Ez stílus kérdése. Nekik ez a stílusuk a rajongoknak ez tetszik meg nekik is, ez van.
2017. jan. 29. 11:30
13/33 anonim válasza:
Nekem az már tök mind egy. Én csak a kérdésedre adtam választ.
14/33 anonim válasza:
Kit érdekelnek a szövegeik? Mikor eminemet hallgatsz vagy akár vmi pop előadót idegen nyelven, figyelsz a szövegre? Ki hallgat zenét a szöveg miatt? Hallgassatok podcastet meg órás monológokat, ha élet igazsákot akartok. Én szeretem az AK26-ot, nem a szövegeik miatt meg, mert mekkora emberek, tetszik a zenéjük is ennyi. Felőlem Geszti Péter elmondhatja az igazságot az életről meg bármiről, akkor is egy szar és nem hallgatom. Senkinek nem a mondanivaló miatt hallgat zenét, csak sokan szeretik beállítani, hogy mennyire műveltek és nekik a fontos a szöveg. Ha az embereknek olyan fontos lenne a szöveg, tized ennyi zene lenne a világban és nem justin bieber meg jónás barátok lennének a világ szupersztárjai, itthon meg egy majka...
15/33 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy csak a szövegért. De mi értelme van azt halgatni hogy "jaj én hogy szeretem a szerelmem... "Az AK nem " szerelmes szarokat" ír hanem az életet. Azért nem mindegy.
2017. jan. 31. 17:39
16/33 anonim válasza:
Szerintem egy bizonyos szintig a szerelmes nóták sem gázok, ez a bizonyos szint Essemm. Az ő "szerelmes" dalai teljesen vállalhatóak szerintem.
17/33 A kérdező kommentje:
Az ove igen. De van akinek csak abbol all ki az oszes dala hogy milyen szerelmes.
2017. jan. 31. 19:30
18/33 anonim válasza:
Jézusom!
Megnéztem már,miféle brigád ez.
Elég is volt belőlük 5 másodperc!
Tipikus frankómegmondó tetovált feltűnősködő pr0lik.
Csak azt nem értem,hogy mit kell leírni az életen,meg elgondolkodtatni az embert.
Ezek úgy is csak az önsajnálatuktól tudnak énekelni,meg hogy milyen rossz volt a gyerekkoruk,meg nehéz az élet,stb.,mint a kapucnis fekete utcagyerekek New York külvárosából.
19/33 anonim válasza:
5 mp alatt sikerült megismerni egy rapper duó éves munkáját. Szép, ez nem őket minősíti. Javaslom megtekintésre az Egyedül és a Hungária História X című számokat. Még mindig nem értem, miért magas irodalmat vártok a Raptől, ez nem az a műfaj. Sem itt, sem sehol. Olvassatok már 2Pac meg Eminem szövegeket, ugyanolyan trágár mint bustaé. Én sem szeretem mr. bustát, lehet hiba is idekeverni, de ez a rap nem szavalóverseny. :)
20/33 A kérdező kommentje:
Na igen utolsó teljesen egyet értek veled.
2017. febr. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!