Hány dal van a telefonotokon?
Figyelt kérdés
Nekem 189, az soknak számít?2017. jan. 27. 14:29
2/13 anonim válasza:
52,ebből az egyik "dal" egy 43 perces full album,de soundcloudot használok inkább,úgy meg annyi dalom van,amennyi a sc-n fent van :D
de igen,189 soknak számít
3/13 meszike91 válasza:
576, plusz ott van a deezer.
4/13 anonim válasza:
jelenleg 202, de még terveztem ma újakat letölteni, viszont már amit végképp nem hallgatom azt törölni kéne már
5/13 anonim válasza:
10-15. Most kezdtem gyűjteni, de csak azokat töltöm le, amikhez kötődöm valahogy, tetszenek, és sokszor meg tudom hallgatni.
6/13 anonim válasza:
153. De ezek csak a kedvenceim. Nincs több hely a telefonomon :/
7/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem 1940 és igen mindet szeretem és hallgatom, én nem tudok megunni egy zenét se filmet, se könyvet.
8/13 anonim válasza:
997 és ha frissíteném akkor lenne szerintem 1200 is minimum,hamarosan kellene mert gyűlnek a jó albumok,számok a gépemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!