Nektek hány zene van a telefonotokon kb?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon nagyon idióta kérdés csak kíváncsi vagyok kinek mennyi van. Az osztály nagy részének 30-50 szám, én kicsit betegesnek érzem magam a 115 számommal.. xD2016. szept. 8. 16:51
1/26 anonim válasza:
300-400 között van, de kb. én minden stílusból hallgatok, szóval, ha lenne több terem, akkor nagyjából lenne olyan 5-6 ezer is rajta...:)
2/26 anonim válasza:
50-200 között.
Nem szeretem gyakran cserélgetni,és sokat utazok,ezért álltalában sok a zene is.
4/26 anonim válasza:
200-250 között, de lehet már meg van a 300 is.
6/26 anonim válasza:
kb 200 de havonta váltogatom, meg ott a spotify is
7/26 Egyenes út válasza:
2000 felett van.De a 128 GB-os memóriakártyán simán elfér...:DDD
9/26 anonim válasza:
Pontosan 782 track van a mobilomon.
Havonta csinálok mappákat és az éppen abba a hónapban letöltött zenéket azokba rakom.
A fél évnél régebbieket (a letöltéstől számítva) mindig külön mappákba rakom műfaj szerint ha még nem unom vagy még jónak találom azokat.
Ez van a House-nál (pl deep, future bass, trap, mnml stb)
A rap külön van szelektálva old és new school és külföldi/magyar dalok. Ezen belül még külön vannak a lemezek.
kb enyi :DDDD
10/26 anonim válasza:
Beteges a 115, viccelsz? Csak az Ákos-összes könyvtár 200 felett van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!