Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ciki ha egy fiú...

Szerintetek ciki ha egy fiú kpopot hallgat?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja h ezmiatt meleg vagyok pedig ebben semmi igazság nincs csak imádom a kpopomt.

2016. dec. 29. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te rohadt nagy tevedesben elsz. Nagyon sok csajnak igenis bejön az ilyen...
2017. jan. 1. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:

#11:

Hát akkor sok sikert a csajozáshoz, bár lehet hogy ehhez Japánba vagy Koreába kell menned ;-)

De ezt tényleg nem azért írom hogy fikázzam az egészet, csak éppen érdemes ezzel a részével is tisztában lenni, ha egyszer kiírásra került egy ilyen kérdés.

2017. jan. 2. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A kpopper csajok szívesen járnának egy kpopper sráccal, hidd el.
2017. jan. 2. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:

#13:

Mivel ezt nem tudom (de nem is akarom) megcáfolni, ezért persze hogy elhiszem, de azért gondolom olyan sokan nincsenek hogy kizárólag ebben bízzon valaki párkeresést illetően a szürke hétköznapokon két K-pop fanklub találkozó között.

És ha már itt járok, hadd kérdezzek én is valamit: van rajongói átjárás a K-pop és a J-pop között, vagy ez kb. olyan abszurdum lenne mint ha kb az Újpest és a Fradi szurkolók közös halmaza felől érdeklődnék? :)

2017. jan. 2. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Van átjárás :D Jpop jöhet :)
2017. jan. 2. 19:20
 16/18 anonim válasza:
Én is hallgatok kpop-ot , és mégsem vagyok bu*i :D
2017. jún. 21. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy apróságot mindenki elfelejt: egy fiú attól lesz meleg, ha szexuálisan vonzódik férfitársaihoz. :D Ilyen rohadt egyszerű. :D Hallgathatsz te nyálas popzenét, Britney Spears-t, Halász Juditot, AC/DC-t, Queen-t, Mozartot, egyik sem tesz meleggé vagy heteróvá. :D De ugye rengeteg az elképesztően buta ember, szóval sokan ezt nem tudják. XD
2017. jún. 23. 12:45
 18/18 anonim válasza:
dehogy ciki, írj rám 😍😍😍
2018. febr. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!