Szerintetek ciki ha egy fiu (14) ilyen zenet hallgat?
Nem ciki.
Egy ember zenei ízléséhez másoknak nincs köze, akármit hallgat, amíg nem bömbölteti. (Akár te vagy ez a fiú, akár nem)
Valmelyik srác meg imádja Rihanna-t
Nem tudom, ki vagy mi az a Shawn Mendes és nem is érdekel. Ugyanis ettől függetlenül is ki merem jelenteni, hogy nem ciki. Azt hallgatsz, ami tetszik.
Az viszont ciki, hogy amiatt aggódsz, mások mit szólnak a te ízlésedhez...
Mindegy hogy híres, hatalmas rajongó tábora van, vagy a kutya se ismeri, ha ez tetszik hallgasd, ne érdekeljen a cikiző osztálytárs, meg a többi ilyen éretlen kis bunkó.
A fő hogy te ne cikizd a másik embert, bármit hallgat. A jó fej emberek elfogadják még ha nem is értik.
Szerintem inkább az a ciki, amikor ismeretlen emberek válaszától teszed függővé, hogy a saját ízlésedet merjed-e vállalni vagy sem?
Gondolom, azért hallgatsz ilyen zenét, mert pihentet/megnyugtat/szórakoztat.....
Ki szólhat ebbe bele???
Mint zene elég gagyi (ne hari ezt tényleg nem bántásból mondom), aminek a jobb alsó sarkában ott van a "vevo jelecske" az már rosszul kezdődik. A pop zenék nagy része elég rossz, mint pld Katy Perry, Rihanna, Taylor Swift, Ariana Grande... és még sok más pop szám xd.
Én mondjuk elég sok elektronikus réteg zenéket hallgatok, ha érdekelne véletlenül:D itt van egy pld: [link]
Viszont emiatt cikizni hülyeség, ha ez a te stílusod hallgasd nyugodtan, egyáltalán nem ciki.:)
L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!