Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ciki ha egy fiu...

Szerintetek ciki ha egy fiu (14) ilyen zenet hallgat?

Figyelt kérdés
pl : Shawn Mendes

2016. márc. 14. 09:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Itt wan néhány zene: [link] [link] [link] [link]
2016. márc. 14. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Egy ember zenei ízléséhez másoknak nincs köze, akármit hallgat, amíg nem bömbölteti. (Akár te vagy ez a fiú, akár nem)

Valmelyik srác meg imádja Rihanna-t

2016. márc. 14. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki vagy mi az a Shawn Mendes és nem is érdekel. Ugyanis ettől függetlenül is ki merem jelenteni, hogy nem ciki. Azt hallgatsz, ami tetszik.

Az viszont ciki, hogy amiatt aggódsz, mások mit szólnak a te ízlésedhez...

2016. márc. 14. 10:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat . csak ezert kerdeztem , mert az egyik osztalytarsam cikizett emiatt :/
2016. márc. 14. 10:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez az énekes mégy Magyaroszágon nem annyira híres. Inkább Amwrikában .Ott hatalnas rajongo tabora van .
2016. márc. 14. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy híres, hatalmas rajongó tábora van, vagy a kutya se ismeri, ha ez tetszik hallgasd, ne érdekeljen a cikiző osztálytárs, meg a többi ilyen éretlen kis bunkó.

A fő hogy te ne cikizd a másik embert, bármit hallgat. A jó fej emberek elfogadják még ha nem is értik.

2016. márc. 14. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
nem ciki de én inkább halnék meg mint hogy ezt hallgassam
2016. márc. 14. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, megértem , ez a te véleményed . De a "Stitches" nevü dal megtekintése azért nem kevés . több mint 311 millió
2016. márc. 14. 15:20
 9/10 veterán vas ***** válasza:

Szerintem inkább az a ciki, amikor ismeretlen emberek válaszától teszed függővé, hogy a saját ízlésedet merjed-e vállalni vagy sem?

Gondolom, azért hallgatsz ilyen zenét, mert pihentet/megnyugtat/szórakoztat.....

Ki szólhat ebbe bele???

2016. márc. 14. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Mint zene elég gagyi (ne hari ezt tényleg nem bántásból mondom), aminek a jobb alsó sarkában ott van a "vevo jelecske" az már rosszul kezdődik. A pop zenék nagy része elég rossz, mint pld Katy Perry, Rihanna, Taylor Swift, Ariana Grande... és még sok más pop szám xd.

Én mondjuk elég sok elektronikus réteg zenéket hallgatok, ha érdekelne véletlenül:D itt van egy pld: [link]

Viszont emiatt cikizni hülyeség, ha ez a te stílusod hallgasd nyugodtan, egyáltalán nem ciki.:)

L15

2016. márc. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!