Metalhead-ek! Igaz hogy a metal antiszociálissá tesz?
Személytől függ, de rögtön kezdjük ezzel, mert baromi sokan keverik: aszociálisra, antiszociálisra vagy introvertáltra gondolsz? Mondjuk van, hogy a három együtt jár, de nem kötelező jelleggel... meg ha már te magadra is használod a szót, akkor valószínűleg tisztában vagy a különbséggel, de a biztonság kedvéért.
Ezenkívül én is azt mondom, amit az utolsó: aki a három közül valamelyik, az sokszor a metál felé fordul. Én magam is ilyen vagyok. Aztán onnan az ízlése és a személyisége szerint fedez fel további műfajokat - és pontosan ezért tartom hülyeségnek azt, hogy a személyiségnek nincs köze a zenei ízléshez. Hogy egy alapból extrovertált, emberszerető közösségi ember egyáltalán elkezd-e valódi metált hallgatni (tehát nem a mainstream rockzenekarokat, hanem mondjuk thrash-t, NWOBHM-et vagy blacket), az már magában is jó kérdés.
#14 nyugi nem :D
#15 ebben van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!