Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hiszi sok 'metálhead'...

Miért hiszi sok 'metálhead' r_binek azokat a lányokat, akik nem hallgatnak rockzenét?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kommentben erről olvasok. Nagyon idegesítő,nem? Semmi bajom a rockerekkel egyébként.

2016. dec. 13. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az, de minden csoport altalanosit valamelyest. Amugy a rockkerek kozt is van biztos ribi.
2016. dec. 13. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítás.

Egyébként meg nézz körül a mostani 15-18 éves korosztályban. A lányok nagy része pont úgy viselkedik.

Mondom ezt lányként. És még metalhead sem vagyok.

2016. dec. 13. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem azt hogy minden lány ribi aki nem hallgat rockzenét.
2016. dec. 13. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy minden rocker így gondolja,hanem hogy SOK kommentből erről olvastam.
2016. dec. 13. 20:30
 5/8 anonim válasza:
100%
Sok comment jelent max 100 embert egy milliós "táborból" ez a kb 100 ember fogyatékos, egyébként láttál már mai lányokat? Szerintem ezeken 75%a ténylegesen úgy viselkedig, mint egy igazi sarki. 15/F/metalhead
2016. dec. 28. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A "rocker/metalhead" lányok közt is ugyanannyi r_bi van mint az átlagos lányok között. Hiába a lánc meg az Iron Maiden póló ha részegen fetreng valahol és csak az nem b_ssza meg aki nem akarja. Azt kell mondjam black metálos létemre szívesebben barátkozok egy átlagos, rockzenét/metalt nem kedvelő lánnyal, mint egy olyannal akin már mindenki végigment a társaságából. A metalon belüli divatolás is nagyon idegesít, abból a szempontból is jobb egy átlagos lánnyal beszélgetni, hogy nem verem a fejemet a falba minden egyes zenével kapcsolatos mondata után. Persze ha ilyen átlagos barátnőt keres az ember akkor is jól szét kell néznie, mert sokaknak a nőiesség egyenlő a k_rválkodással. Hát ez van.

16/L

2017. jan. 7. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Kislányom a metalheadek nem hallgatnak rockot. Azért metalheadek, akik rockot halgatnak, azok rockerek. Pont ezért amúgy mert, aki nem hallgat metált az olyan h*lye mint te...
2017. jan. 15. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe kár belemenni, nem attól metalhead, hogy nem hallgat rockot. Ez a két irányzat közt nem lehet éles határt szabni, így most sajnos magad nulláztad le.
2017. jan. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!