Engem miért nem hallgatnak meg sose?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy másnál hogy van, de nekem úgy tanították, hogy ameddig egy ember beszél, addig a másik nem szól bele. Itt kezdődik a problèma.
Mikor anya mond nekem valamit, én végighallgatom mit mond és utána mondok hozzá valamit. Mikor én mondok neki valamit akkor közbe telefonozik, nem figyel, mást csinàl. Ha pedig kérdezem, hogy "figyelsz?" azt mondja igen. Ha mondjuk jött egy SMS-em és anya közben beszél akkor, mondja, hogy ő csak a falnak beszél stb. De mikor én mondom akkor ő nyugodtan mást csinál, nem is érdekli, hogy mit mondok. És ez minden rokonomnàl így van kivéve nagyszüleimnél. Miért?
14/F
2015. szept. 12. 20:28
1/3 anonim válasza:
Egyszerűen nem tud rendesen példát mutatni, pedig ez lenne a dolga.
2/3 anonim válasza:
Nálam is hasonlóan van‚ csak én eleve nem szoktam beszélgetni anyuval‚ idősebbik nővérem sokszor olyan‚ mint anyukád. 14/L
3/3 anonim válasza:
A kölcsönös tisztelet hiánya. Hívd fel rá a figyelmét. Nem kell veszekedni, de megmondhatod, hogy rosszul esik,hogy mást csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!