Melyik a fontosabb az elektromos gitárhoz? Az erősítő vagy a hangfal?
Venni szeretnék valami jó minőségű erősítőt és hangfalat a gitáromhoz, amivel otthon és koncerten is tudnék zenélni. Ahogy nézegetem az árakat és a minőségeket, most jelenleg csak az egyiket tudom megvenni, vagy az erősítőt vagy a hangfalat. Melyik lenne jobb megoldás? Ha veszek egy normális gitárerősítőt és összekötöm egy hagyományos hangfallal, vagy veszek egy hagyományos hifierősítőt és összekötöm a gitárhangafallal?
Illetve ha később különböző márkájú hangfal-és erősítőm lenne, az jelentene-e valami problémát?
Pazpalon kell fizetnem, ez az egyetlen hátránya a dolognak, ezt elfelejtettem írni.
A Kustommal mi a baj egyébként?
Emiatt akarok új cuccot venni, mert webáruházban tudom csak levásárolni a paypal számlámon lévő pénzt.
A Laney-ről min márkáról mi a véleményed? Jobb lenne, mint a Kustom?
Ha ilyen megszorítások vannak akkor a kustom is jobb mint a semmi vagy a hifi. A laney számomra ugyanaz a kategória mint a kustom.Egyik sem nagy eresztés.Max. vedd meg a kustomot, ha majd megengedheted magadnak eladod és veszel valami jobbat. Egyenlőre jó lesz.
50w az határ eset. Koncerten önmagában nem biztos hogy elég lesz. Úgy kell készülni hogy ki tudd lőni, mivel nem mindenhol van hangosítás és gyakran előfordul hogy azt is a zenekar oldja meg. Akkor elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!