Melyik a fontosabb az elektromos gitárhoz? Az erősítő vagy a hangfal?
Venni szeretnék valami jó minőségű erősítőt és hangfalat a gitáromhoz, amivel otthon és koncerten is tudnék zenélni. Ahogy nézegetem az árakat és a minőségeket, most jelenleg csak az egyiket tudom megvenni, vagy az erősítőt vagy a hangfalat. Melyik lenne jobb megoldás? Ha veszek egy normális gitárerősítőt és összekötöm egy hagyományos hangfallal, vagy veszek egy hagyományos hifierősítőt és összekötöm a gitárhangafallal?
Illetve ha később különböző márkájú hangfal-és erősítőm lenne, az jelentene-e valami problémát?
Boss Katana kombó?
Amúgy szerintem a fej fontosabb de nem szabad a ládát se hanyagolni.
Szerintem már az előző kérdésednél is megkaptad a választ, ha hatszor megkérdezed különféleképpen, akkor se lehet más.
Se a hifi erősítő gitárhangszóróval, se a gitárerősitő hifi hangfallal nem lesz jó. Szólni fog, csak szarul.
5-10 ezerért lehet venni használt, gagyi kis gitárkombókat, az általad említett verzióknál az is jobb.
A különböző márka nem okoz gondot.
Amúgy mennyit szánnál az egészre?
70ből miért ne lehetne venni olyan kombót amivel lehet koncertezni? Lehet. Nem kell tornyokat építeni magad mögé.Felesleges.
1. Nagyobb koncerten úgyis ki lesz lőve
2. Hidd el kényelmesebb ha a saját cuccodat elbírod egyedül.
3. Hifi erősítővel nehogy kiállj a színpadra. Ezt te sem gondolod komolyan.
Nekem is 100w tranyós kombóm van.Mindenre jó.Előtte 60wos volt.Azzal is voltam szabadtéren.Kilövik és kész.Túlgondolod ezt az egészet.
Előző vagyok.
Kerestem neked egyet. Ez tudom hogy tud. Van benne erő. Elleszel vele koncerten is.
Köszönöm a tanácsokat! Igazából próbáltam minél olcsóbban összehozni a cuccot, mert most volt rá pénzem és lehetőségem. Nagyon hasznosak voltak a tanácsok.
Mivel még nem vagyok tapasztalt gitáros, ezért is tettem fel a kérdést.
Köszi még egyszer. Akkor ezt a 100 w-os kombót szerintem még ma megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!