Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kezdjek el gitározni?

Hogyan kezdjek el gitározni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok dolgot csinálok . Kreatív dolgokat . Virágkötés, dekorációkészítés, jelenleg karácsony miatt adventi koszorúk kédzítése , tortákat sütö rendelésre , főzök , énekelni is jártam régen tanárhoz, volt sok fellépésem is ......

De .....

Semmilyen hangszeren sem játszok .

Úgy döntöttem ki szeretném magam e téren is próbálni . Van egy akusztikus gitárom .

Ha van amúgy alapvetően kézügyességem és ritmusérzékem lehet hogy lenne ehhez is kis tehetségem . Itthon szeretnék megtanúlni csak úgy magamnak . Hogy kezdjem el ? Mik az alapvető dolgok? Esetleg olyan videot tudnàtok e ajánlani ahol teljesen az alapoktól , érthetően magyarázzák el , lehetőleg magyarul?

2016. nov. 20. 01:30
 1/5 Waff ***** válasza:
Könyv: Muszty-Dobay Gitáriskola.
2016. nov. 20. 08:32
 2/5 compactegon ***** válasza:
szia. a songsterr.com-ra ha regisztrálsz, iszonyat sok track van fent, ahol tab-bal (pontok megjelölve hat csíkon, amik a húrokat jelölik) meg tudsz nézni konkrét számokat.
2016. nov. 21. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én YouTube-on nézem a gitáregyetemet és ott a kezdetektől fogva mutatják be a gitározás alapjait... (Hangolás, ujjgyakorlatok, dalok, akkordok stb...)
2016. nov. 21. 15:41
 4/5 Waff ***** válasza:
Ne! Kérdező, a gitáregyetemet még véletlen se próbáld! Iszonyat kókler a srác, nagyon rosszul és pontatlanul oktat, ne rögzüljenek rosszul az alapok az agyadban!
2016. nov. 21. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat ;)
2016. nov. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!