Keresek egy zenét! Melyik lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sok esèlyt látok rá, hogy megtaláljuk közösen, de kb.10 èvesen kazettás magnòn hallgattam egy zenèt! Sajnos nincs meg a kazetta! 21 vagyok.A zene egy èrdekes hanggal kezdődött, mintha egy helikopter vagy vonat közeledett volna.Egy fiatalabb fèrfi ènekelhette!Emlèkszem a dallamára, de angol szöveg miatt arra nem!2016. okt. 25. 20:15
11/18 A kérdező kommentje:
:-D Sajnos nem az! Èn is keresgettem; sok számot megnèztem de semmi! Egy-kettő mèg kezdődik ilyen "lègvèdelmi szirèna" hanggal, de egyik sem az.Most ùgy rèmlik, mintha először megszòlalna az a "szirèna" , utána jönne az a ketyegős hang, mintha közeledne, aztán távolodna valami.Utána jön a zene.Hogy tudnám jellemezni, hát max a dallamát: egy hang, aztan egy melyebb,utana megint "az egy hang", magas, aztan az "egy hang", magas, ezt el kell kèpzelni! :-D Van alatta egy szintis alaphang is!
2016. okt. 26. 21:26
12/18 anonim válasza:
Hát jó, akkor holnap keresek egy szimpi csövest. Mostmár igazából nem tudok mást mondani, mint a diszkográfiás dolgot. Ha meglesz, írd már meg nekem is, mostmár nagyon fúrja az oldalam. :D
13/18 A kérdező kommentje:
:-D Jò lenne megtalálni,10-15 ève szeretnèm hallani ùjra
2016. okt. 26. 21:39
14/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem emlékszel a szövegre? Még fonetikusan sem?
15/18 A kérdező kommentje:
:-D Hát...a refrènnèl a mondat vègèn mintha azt ènekelnè "szètlökd Edinát",nem igazán tudtam kivenni szavakat anno belőle :/ kicsit mintha szomorkás lenne talán maga a szám
2016. okt. 26. 22:03
16/18 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, megtaláltad-e azóta amit kerestél, de a leírásod alapján én a Pink Floyd valamelyik számára tippelnék. Ők használtak sok hangeffektet a számaikban. Hallgass bele pl. a "Dark side of the Moon" című albumukba.
17/18 anonim válasza:
Előző, ha a kérdező egyszer már leírta, hogy a zene, amit keres, nagyon hasonlít egy Erasure számra, akkor szinte kizárt, hogy Pink Floyd legyen. :'D
Kivéve, ha ez, mert erre minimálisan illik a leírás, de akkor az nem igaz, hogy Erasure-re hasonlít, ráadásul nonszensz, hogy kerültek egy kazettára...
Vagy a kérdező csak unatkozik, és nincs is ilyen szám... :D (remélem nem így van)
18/18 A kérdező kommentje:
A linkben szereplő szám eleje hasonló,de bem ez az.Tényleg olyan,mintha Erasure szám lenne,de azóta sem találtam meg sajnos.
2018. febr. 4. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!