Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét! Melyik lehet?

Keresek egy zenét! Melyik lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sok esèlyt látok rá, hogy megtaláljuk közösen, de kb.10 èvesen kazettás magnòn hallgattam egy zenèt! Sajnos nincs meg a kazetta! 21 vagyok.A zene egy èrdekes hanggal kezdődött, mintha egy helikopter vagy vonat közeledett volna.Egy fiatalabb fèrfi ènekelhette!Emlèkszem a dallamára, de angol szöveg miatt arra nem!

2016. okt. 25. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:-D Sajnos nem az! Èn is keresgettem; sok számot megnèztem de semmi! Egy-kettő mèg kezdődik ilyen "lègvèdelmi szirèna" hanggal, de egyik sem az.Most ùgy rèmlik, mintha először megszòlalna az a "szirèna" , utána jönne az a ketyegős hang, mintha közeledne, aztán távolodna valami.Utána jön a zene.Hogy tudnám jellemezni, hát max a dallamát: egy hang, aztan egy melyebb,utana megint "az egy hang", magas, aztan az "egy hang", magas, ezt el kell kèpzelni! :-D Van alatta egy szintis alaphang is!
2016. okt. 26. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát jó, akkor holnap keresek egy szimpi csövest. Mostmár igazából nem tudok mást mondani, mint a diszkográfiás dolgot. Ha meglesz, írd már meg nekem is, mostmár nagyon fúrja az oldalam. :D
2016. okt. 26. 21:38
 13/18 A kérdező kommentje:
:-D Jò lenne megtalálni,10-15 ève szeretnèm hallani ùjra
2016. okt. 26. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem emlékszel a szövegre? Még fonetikusan sem?
2016. okt. 26. 21:51
 15/18 A kérdező kommentje:
:-D Hát...a refrènnèl a mondat vègèn mintha azt ènekelnè "szètlökd Edinát",nem igazán tudtam kivenni szavakat anno belőle :/ kicsit mintha szomorkás lenne talán maga a szám
2016. okt. 26. 22:03
 16/18 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, megtaláltad-e azóta amit kerestél, de a leírásod alapján én a Pink Floyd valamelyik számára tippelnék. Ők használtak sok hangeffektet a számaikban. Hallgass bele pl. a "Dark side of the Moon" című albumukba.
2017. dec. 13. 14:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző, ha a kérdező egyszer már leírta, hogy a zene, amit keres, nagyon hasonlít egy Erasure számra, akkor szinte kizárt, hogy Pink Floyd legyen. :'D

Kivéve, ha ez, mert erre minimálisan illik a leírás, de akkor az nem igaz, hogy Erasure-re hasonlít, ráadásul nonszensz, hogy kerültek egy kazettára...

[link]

Vagy a kérdező csak unatkozik, és nincs is ilyen szám... :D (remélem nem így van)

2017. dec. 18. 06:04
 18/18 A kérdező kommentje:
A linkben szereplő szám eleje hasonló,de bem ez az.Tényleg olyan,mintha Erasure szám lenne,de azóta sem találtam meg sajnos.
2018. febr. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!