Keresek egy zenét! Melyik lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sok esèlyt látok rá, hogy megtaláljuk közösen, de kb.10 èvesen kazettás magnòn hallgattam egy zenèt! Sajnos nincs meg a kazetta! 21 vagyok.A zene egy èrdekes hanggal kezdődött, mintha egy helikopter vagy vonat közeledett volna.Egy fiatalabb fèrfi ènekelhette!Emlèkszem a dallamára, de angol szöveg miatt arra nem!2016. okt. 25. 20:15
1/18 csigusz27 válasza:
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Sajnos nem ez az,ez egy elèg règi szám lehet, az elejèn a hang meg voltakèppen nem jármű, hanem mintha valami közeledne, ilyen "ketyegő" hang,vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.
2016. okt. 25. 20:24
3/18 A kérdező kommentje:
Elektronikus zene inkább
2016. okt. 25. 20:27
4/18 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=uQBu5whSgC4 ? bár nem hiszem. :D
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :-D Nem, nem ez az!Amit keresek, a hang után rögtön a zene jön, szerintem szintetizátoros zene, utána ènekel a srác.Talán visszaszámlálás hangja is volt benne, de nagyon règ hallottam,2000-2005 fele talán!
2016. okt. 25. 20:40
6/18 anonim válasza:
Tuti nem ez az, de azér hátha. :D
Illetve talán jó kiindulásnak. Műfaja, hangzása, miben volt más, vagy hasonló?
7/18 A kérdező kommentje:
Hù! Na ez nagyon hasonlìt, ez is a kazettán volt! :) Az eleje ilyen hanggal kezdődik annak is,viszont ott a zene dallamosabb, az ènekes is mintha egyezne!
2016. okt. 26. 16:49
8/18 anonim válasza:
Én gondolkodom, hátha eszembe jut, de azért az összes Erasure számot nem ismerem. Lehet, hogy gyorsabb ha a wikipédián lévő diszkográfiájuk alapján végigböngészed az albumaikat...:)
9/18 anonim válasza:
Ja várj, most esett csak le, hogy ugyanazon a kazettán volt. Amit linkeltem a Chorus című albumukról van. Lehet, hogy azon van az is, amit keresel.
10/18 anonim válasza:
Na jó, ha már itt vagyok, rákerestem. Ha nem a Waiting for the Day, akkor megcsókolok egy csövest. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!