Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét! Melyik lehet?

Keresek egy zenét! Melyik lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sok esèlyt látok rá, hogy megtaláljuk közösen, de kb.10 èvesen kazettás magnòn hallgattam egy zenèt! Sajnos nincs meg a kazetta! 21 vagyok.A zene egy èrdekes hanggal kezdődött, mintha egy helikopter vagy vonat közeledett volna.Egy fiatalabb fèrfi ènekelhette!Emlèkszem a dallamára, de angol szöveg miatt arra nem!

2016. okt. 25. 20:15
1 2
 1/18 csigusz27 ***** válasza:
2016. okt. 25. 20:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Sajnos nem ez az,ez egy elèg règi szám lehet, az elejèn a hang meg voltakèppen nem jármű, hanem mintha valami közeledne, ilyen "ketyegő" hang,vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.
2016. okt. 25. 20:24
 3/18 A kérdező kommentje:
Elektronikus zene inkább
2016. okt. 25. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
2016. okt. 25. 20:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :-D Nem, nem ez az!Amit keresek, a hang után rögtön a zene jön, szerintem szintetizátoros zene, utána ènekel a srác.Talán visszaszámlálás hangja is volt benne, de nagyon règ hallottam,2000-2005 fele talán!
2016. okt. 25. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:

Tuti nem ez az, de azér hátha. :D

[link]

Illetve talán jó kiindulásnak. Műfaja, hangzása, miben volt más, vagy hasonló?

2016. okt. 26. 07:10
 7/18 A kérdező kommentje:
Hù! Na ez nagyon hasonlìt, ez is a kazettán volt! :) Az eleje ilyen hanggal kezdődik annak is,viszont ott a zene dallamosabb, az ènekes is mintha egyezne!
2016. okt. 26. 16:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Én gondolkodom, hátha eszembe jut, de azért az összes Erasure számot nem ismerem. Lehet, hogy gyorsabb ha a wikipédián lévő diszkográfiájuk alapján végigböngészed az albumaikat...:)
2016. okt. 26. 21:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Ja várj, most esett csak le, hogy ugyanazon a kazettán volt. Amit linkeltem a Chorus című albumukról van. Lehet, hogy azon van az is, amit keresel.
2016. okt. 26. 21:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Na jó, ha már itt vagyok, rákerestem. Ha nem a Waiting for the Day, akkor megcsókolok egy csövest. :D
2016. okt. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!