Elektromos gitárhoz milyen erősítőt ajánlanátok? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Van egy C.Giant elektromos gitárom,(kezdő vagyok), be kell szerezzek egy erősítőt hozzá. Folk, black, viking, power, heavy metalt szeretnék játszani/tanulni rajta(az alapok után). Tudom ez a gitár nem egészen felel meg erre a célra, de tanulni tökéletes nekem.
Azt szeretném tudni, hogy ezekhez a műfajokhoz mire van még szükség, hogy az erősítő és egy pedál esetleg kompenzálja a gitár "hiányosságait" hangzásban, ha ilyen lehetséges egyáltalán.
Előre is köszi a normális válaszokat!
21 éves srác Erdélyből.
2016. okt. 11. 15:11
21/22 anonim válasza:
Nem volt jó a példa, pont Regentből voltak egész komolyak is.
22/22 anonim válasza:
Hallod, egyszer volt szerencsém egy öreg regenthez, a clean csatornája torzabbul szólt mint némelyik mai fuzz pedál, ha bekapcsoltam az overdrive-ot akkor meg ment rajta a rádió... ilyet értek regent alatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!