Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitárhoz milyen...

Elektromos gitárhoz milyen erősítőt ajánlanátok? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Van egy C.Giant elektromos gitárom,(kezdő vagyok), be kell szerezzek egy erősítőt hozzá. Folk, black, viking, power, heavy metalt szeretnék játszani/tanulni rajta(az alapok után). Tudom ez a gitár nem egészen felel meg erre a célra, de tanulni tökéletes nekem.

Azt szeretném tudni, hogy ezekhez a műfajokhoz mire van még szükség, hogy az erősítő és egy pedál esetleg kompenzálja a gitár "hiányosságait" hangzásban, ha ilyen lehetséges egyáltalán.

Előre is köszi a normális válaszokat!

21 éves srác Erdélyből.

2016. okt. 11. 15:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem volt jó a példa, pont Regentből voltak egész komolyak is.
2016. okt. 24. 22:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Hallod, egyszer volt szerencsém egy öreg regenthez, a clean csatornája torzabbul szólt mint némelyik mai fuzz pedál, ha bekapcsoltam az overdrive-ot akkor meg ment rajta a rádió... ilyet értek regent alatt :D
2016. okt. 25. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!