Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitárhoz milyen...

Elektromos gitárhoz milyen erősítőt ajánlanátok? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Van egy C.Giant elektromos gitárom,(kezdő vagyok), be kell szerezzek egy erősítőt hozzá. Folk, black, viking, power, heavy metalt szeretnék játszani/tanulni rajta(az alapok után). Tudom ez a gitár nem egészen felel meg erre a célra, de tanulni tökéletes nekem.

Azt szeretném tudni, hogy ezekhez a műfajokhoz mire van még szükség, hogy az erősítő és egy pedál esetleg kompenzálja a gitár "hiányosságait" hangzásban, ha ilyen lehetséges egyáltalán.

Előre is köszi a normális válaszokat!

21 éves srác Erdélyből.

2016. okt. 11. 15:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van akinek a hi-gain az borzasztót jelent.. próbáld csak ki..
2016. okt. 13. 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:

Hi-gain és hi-gain között is van különbség.

Az annak is borzasztó, aki szereti, feltéve, hogy van füle.

2016. okt. 13. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem a high-gain borzasztó te agyatlan, hanem a metálzón az irgalmatlan műanyag, zsizsikes hangjával.

Ha neked tetszik az csak annyit jelent, hogy Te személy szerint igénytelen vagy, semmi többet.

2016. okt. 13. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó, akkor mondjatok egy pedált metálhoz 20e ft-os gitár mellé
2016. okt. 14. 04:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen gagyi pedál metálhoz, egy normális erősítő kell.
2016. okt. 14. 07:28
 16/22 A kérdező kommentje:
Volt pár erősítő említve, azok közül melyik lenne az amelyik nem is túl drága és elég "harapós" hangot is kölcsönöz a gitárnak?
2016. okt. 14. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Bármelyik modern, high gainre tervezett gyakorló erősítő.

Azok közül meg az, amelyik neked tetszik és árban is megfelel.

2016. okt. 14. 09:39
 18/22 anonim ***** válasza:
ja, gondolom ha ennyi telt magára a gitárra, majd biztos vesz egy vox vxi-t, vagy egy line6-et 35-40ér... harley benton gyanús ez nekem... (de nem bántásból)
2016. okt. 22. 06:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, értem amit mondasz, de nem olvastad figyelmesen. A gitárt AJÁNDÉKBA kaptam apámtól, aki még annyira se ért hozzá, mint én. Használtan vette valakitől, de nekem ez tökéletes egyelőre mert tanulok rajta, erősítőt pedig olyat veszek, ami még a következő gitáromat(amit már én választok;) ) is kiszolgálja.
2016. okt. 23. 10:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Okes, de erősítő ügyben egyeztess mindenképp fateroddal, nehogy megajandekozzon egy 1. vilaghaborus Regent-Tel.
2016. okt. 24. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!