Milyen gitárt ajánlanátok nekem?
Szeretnék elkezdeni gitározni és tudni szeretném, hogy mint kezdő, milyen gitár típust vegyek? Az alábbi formák tetszenek: Les Paul, Stratocaster, Superstrat, Telecaster, Jazzmaster/Mustang/Jaguar. 100 ezer forintig.
Előre is köszönöm a válaszokat (plusz ha az fenti "kritériumoknak" megfelel és tudtok valamelyik formát ZÖLD színben, akkor kérlek titeket linkeljétek le a helyet, és lehetőleg Magyarország közelében legyen a bolt)
Én személy szerint kezdő gitárnak a stratot javaslom. Lehet hogy ez ma a legátlagosabb kinézetű gitár, de az egyik legkényelmesebb is.
pl ez most akciós:
De a Yamaha Pacifica is elég jó strat copy, 100k alatt van és sokféle variációban megtalálod.
Ez is egy elgondolkodtató opció:
Ez ugyan egy Squier 51 ami nincs a fetebbi listába, de nem is sok rohangászik belőle, és szvsz baromi jól néz ki. A bridge humbuckerrel meg elég sokoldalú gityó.
Na itt egy ez pl tökéletes:
De milyen zenét? Nem mindegy, hogy hard rockot, vagy thrash metalt például. Ezt kéne tudni.
Egyébként a [link] -t ajánlom, rengeteg féle gitár van, és segítőkészek is, nekem is onnan van a gitárom (Cort VX 4X BCS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!