Szeretnék elektromos gitárt, erösitöt venni de nem igazán van ötletem. Ti mit ajánlanátok? (Többi lent)
Ha metálra, rockra szánod, akkor inkább LTD-t ajánlok, igényesebb mint az epiphone
A Vintage is nagyon jó, azt is érdemes megnézni.
A legjobb erősítő amit eddig próbáltam az egy Fender erősítő volt, jókat csinálnak, csak ajánlani tudom.
A Marshall klasszikus rock hangzásra jó főleg, bár van aki metálra is használja (kerry king). Attól függ milyen műfajra utazol, de első erősítőnek egy 1x12"-es kombó maximálisan megfelel, szobába lehet hangos is.
Gitár:
Gondolom most kezded a gitározást. Én anno vettem egy szettet (squier strato + roland kombó 15W) és kezdésnek teljesen jó volt. Később ha folytatod a zenélést úgyis lesz kedvenced és saját véleményed a gitárokról és az erősítőkről is. Ezért most egyszerűen vegyél egy ár érték arányban jó szettet (ilyen néven árulják: gitár + erősítő + tartozékok). Szerintem.
60-80 ból kijössz tokkal vonóval. :)
itt egy példa: [link]
Ja, és ha otthonra akarsz gyakorlóerősítőt, sztem nem kell 15W nál nagyobb, ha csöves akkor pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!