Milyen pedált ajánlanátok keményebb Heavy Metal stílushoz?
Figyelt kérdés
Ritmus gitáros vagyok egy heavy metal / hard rock / kemenyebb heavy metal. Az érdekelne, hogy milyen effektpedált érné megvenni ehhez a stílushoz. Én a yojo-Pocket Metal-t neztem ki. Az hogy stplna? Barmilyen tanacsot elfogadok.2014. aug. 27. 00:39
1/5 galopp001 válasza:
Boss Metal zone, Lina6 Über Metal
2/5 anonim válasza:
Semmilyet, teljesen fölösleges.
Egy normálisabb high-gain erősítőt.
3/5 anonim válasza:
Miért van szükséged pedálra? Nem jó az erősítőd torzítója? Milyen erősítőd van, ez se mindegy, enélkül mi se tudunk ajánlani.
De eleve ne pedálból akard kihozni a hangzást amit keresel. Olyan erősítőt amilyen kell ahhoz, amit játszol..
A pedálok csak egy kiegészítők, színezni, változtatni, egyebekre. :)
5/5 anonim válasza:
Boss ML-2 én mongyuk a Boss ME-80 multiefektet hasznalom mer tobb stilust is szeretek jatszani de abba benne van a ML-2 es nagyon jo Trash metalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!